Napises 2 dugacka posta, iu njima za sve opravdavas kineze i za sve okrivis nase ???
A gle cuda, i deonicu koju su radili azeri su isto 1/2 nasi radili.
Tako da ti cela hipoteza oko Brancica, petlje ljig (koja nije ni zapoceta) i ostalih propusta na deonici sa kinezima pada u vodu.
Ja ne tvrdim da je direktno do njih. Moguce da su nasi (drzava, ministarstva, lokalna samouprava, ...) usli nepripremljeni i da su zbog toga kasnjenja, ali naveo sam cinjenice da je pupinov most kasnio ako se ne varam 3-4meseca.
Da je deo saobracajnice od zrenjaninskog puta do pancevackog puta kasnio dodatno na to jos godinu dana.
Da evo sad imamo kasnjenje koje nece biti manje od pola godine realno (jer nemojmo se zanositi o intezivnim radovima tokom decembra, januara i februara, pa plus 3 meseca rada)...
Ne , ni napredak oko mosta na savi mi ne deluje optimisticki.
Prilikom premoscenja dunava, radovi su bili mnogo intezivniji, a ovde koliko vidim sporo napreduju i sa stubovima na desnoj obali, a na levoj nema ni naznaka o pocinjanju radova, a gde je petlja Surcin...
Jos jednom, da se razumemo:
Ja sve ovo ne pisem zato sto sam srecan zbog ovakvog stanja, nego upravo suprotno, sto mi takvo stanje smeta.
I nisam ja neki anglofil niti germanofil. Svesan sam mana i na "njihovim deonicama"
Ali necu zbog toga "zazmuriti" na propuste nekih drugih, bili oni azeri, kinezi, rusi, grci ili bilo ko drugi.
Dakle, ako cemo ocenjivati, m Azeri imaju 5- (zbog odredjenih malog kasnjenja), ali kinezi nemaju snage da dosegnu ni cetvorku.
I to je valjda svakome ko realno gleda jasno.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk