Orfanelin » Uto Maj 30, 2017 10:48 am[/url]":3jz12fpp]Mnogo si me nadmudrio, mora da si jako ponosan. :lol:
1. Beograd nije omrzen, dobar deo prijatelja i porodice mi zivi tamo. Uvek se radujem da odem i da budem tamo. Mozda nekad ostanem i za trajno, ako se situacija tako namesti.
2. Beograd nisam naveo jer ga ne smatram klasicnim turistickim centrom a i jasno je da je Beograd turisticki veci potencijal nego ostatak Srbije zajedno.
3. Istripovao sam se da VB ima manji broj posetilaca nego Zlatibor, nije namerna greska. :lol:
4. Kada budu uradili moravski koridor bice povezani Uzice i VB, tako da cu moci u subotu ujutru da sednem u kola i da odem da posedim malo u onom japanskom parku i da se uvece vratim kuci.
Do tada cemo imati put do Pozege jer je logicno da put ide do Pozege a ne do Uzica
:laugh:
5. Verovatno ne mozes da shvatis da sam ja na strani svih onih koji daju svoje pare da bi im neko govorio sta treba a sta ne treba. Pa sam tako na strani VB a ne protiv VB
čačak je 50% veći od užica.
i populacija raste, a u užicu opada...
AP i ako ikada bude išao ka višegradu ne može nikako proći kroz užice jer nema gde.
jedino da sruše ili pola grada ili planinu.
jedva prođu magistrala i pruga.
razumljiva je želja i lokalpatriotizam, ali svakako tuda AP neća biti.
a sevojno i svih 7000 stanovnika bi se baš obradovalo AP.
kao i žitelji bajine bašte kojima bi to baš skratilo put do čačka jer svako malo putuju za čačak i nemaju vremana da gube u putu, jer vreme je novac.
republika srpska nema veliku potrebu za AP preko višegrada jer mali % žitelja RS živi u njenom istočnom delu.
a ovi iz federacije čeznu za brzom vezom sa Beogradom.
mnogo je veća želja RS-a da imaju AP "koridorom" od banjaluke do Srbije.
a najjači je argument da će radnici u SDPR-u svi putovati kolima i da bi išli na posao AP.
dobro će biti ako budu imali da plate i autobusku kartu.
Aj sad daj sad te iste samo kontra argumente za put koji se pravi do Pozege. Ako bi bio ljubazan?