Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

ne mogu da elaboriram, ne znam sta im rade i ne zelim da znam jer bih probao to da repliciram kuci i da napravim neku tesku jeres
samo narucim: ONE VASE LIGNJE I POGACU

A najgore je to sto je rec o MUŠKOM FRIZERU koji sa suprugom to sprema. Šule je bio uspesan frizer, jedan od najboljih, skup, ali odlican, sad otvorio konobu i jos je uspesniji.

Ovo vam je stranica, to je na putu za UE i predlazem da svi koji vole morske plodove svrate jer cete sresti mnoge poznate i javne licnosti koje dodju samo zbog nekih specijaliteta, ljudi tvrde da bolje nisu jeli, uvek odlicna ponuda, a ima i onih posebnih vrsta ribe....

Kazem ja da smo od Cacana bolji ;)

A najgore je to sto je rec o MUŠKOM FRIZERU koji sa suprugom to sprema. Šule je bio uspesan frizer, jedan od najboljih, skup, ali odlican, sad otvorio konobu i jos je uspesniji.

Ovo vam je stranica, to je na putu za UE i predlazem da svi koji vole morske plodove svrate jer cete sresti mnoge poznate i javne licnosti koje dodju samo zbog nekih specijaliteta, ljudi tvrde da bolje nisu jeli, uvek odlicna ponuda, a ima i onih posebnih vrsta ribe....

Kazem ja da smo od Cacana bolji ;)
1735215063538.png

Ovako mi u Čačku spremamo morske plodove :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ovo kada bih priznao, žena bi mi glavu razbila (Čačanka)...

Mada, kako grad može da valja kad od onakvog imena (Gradac, jedno od najlepših imena za grad uopšte!) poče sebe da zove turskom rečju za blato (Čačak=blato)!!

:)

Izdajico Grada Čačka :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Prilozi

• 1735215093226.png
    1735215093226.png
    461,6 KB · Pregleda: 9
Ovo kada bih priznao, žena bi mi glavu razbila (Čačanka)...

Mada, kako grad može da valja kad od onakvog imena (Gradac, jedno od najlepših imena za grad uopšte!) poče sebe da zove turskom rečju za blato (Čačak=blato)!!

:)
znaci lepo milanovcani kazu - kasaba
a i moze im se kad im je Milan doveo austirjiske arhitekte da od sela Brusnica naprave grad - i napravise ga kao jedan od najkrstenijih juzno od save i dunava

znaci lepo milanovcani kazu - kasaba
a i moze im se kad im je Milan doveo austirjiske arhitekte da od sela Brusnica naprave grad - i napravise ga kao jedan od najkrstenijih juzno od save i dunava
1735221146198.png

Lepo je pričati o snegu na Pešteri/Pešteru, još lepšte jesti luc i lignje u Požegi (verujem - moraću da probam) - gde mu mesto nije. Još lepše je jesti pečenje u Prase štrase, najlešte teletinu ispod sač kod Nemca. Lepo je jesti i kobaje i vrat uz pogaču, kajmak i kiseli kupus kod Miće u Savincu. Auh, da se vratimo - i kod Pega ja'njetinu. Da ne nabrajam dalje...

Vrh