Gotovo godisnji izvestaj za 2022 https://www.putevi-srbije.rs/images/pdf/suiss/UISS_godisnji_izvestaj_2022.pdf
Pogledajte prilog 157015
Pogledajte prilog 157016
Statistika iz 2021: #24.917
Hvala @branik, ovo je veoma korisna informacija.Da Anas sam putovao ka Ivanjici.U Gorobilju se nazire priključni krak na Požega -Arilje. Upravno na postojeći put, na mestu gde je Moravica vrlo blizu puta, prokopano je 50-100metara tra se (od puta do reke.Očigledno je da će to biti beza ta dva puta. S obzirom na napadni ugao, jasno je da će biti pravljen kruž.ni tok. To parčence im je sad preko potrebno da bi mogli da krenu radovi na mostu. Ne znam da li im je u planu upravljanje Moravice jer tu već počinje da se ponaša kao ravničarska reka, meandrirajući.
Odakle ti informacija za toliko poskupljenje putarine?!
Ako je tačno, onda je ovo za dizanje bune...
Daj bože, ali vrlo teško. Mislim da u pravcu Zlatibora već idu svi kojima se ide tamo i da tu nema mnogo mesta za povećanje veće od ukupne tendencije povećanja svih autoputeva u Srbiji.Када АП дође до Ужица и споји се Моравски до краја. БГ-Чачак ће се увећати још за 50%!
Da, ali definitivno treba nastaviti u pravcu Zlatibora i Visegrada pre nego ka Boljarima, naime Crna Gora jos nije ni projekat usvojila za nastavak AP od Kolasina ka Boljarima tako da se sa nase strane AP zavrsio negde u livadi na granici sa CGDaj bože, ali vrlo teško. Mislim da u pravcu Zlatibora već idu svi kojima se ide tamo i da tu nema mnogo mesta za povećanje veće od ukupne tendencije povećanja svih autoputeva u Srbiji.
Sa druge strane, vidim potencijal oko priključenja Moravskog, na koji će sigurno preći dosta ljudi koridora X, pogotovo leti kad je tamo sve mučnije voziti.
...da napišem po stoti put: BG-Čačak opravdava očekivanja, tako će sigurno biti i do Požege. Dalje na jug je skroz druga priča.
Zašto svi taj autoput vezuju isključivo za Crnu Goru?
Al čekaaaj kako sad najednom Može DISKRIMINACIONO poskupljenje ovima 14%, a onima 8%, a lažu da Ne Može istom logikom dikskriminacije da domaćim vozilima poskupi 1%, a stranim 20%? To je zato što je neko ljigavi strani dupeljubac, srbomrzac