Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

zmija

Intermediate
Učlanjen(a)
17.07.2017.
Pohvaljen
200
sad ste ubacili i jedne i druge u isti kos
mada i ovi na terenu moraju malo da uljepsavaju istinu
sve u svemu samo da se ne stane sa radovima na izgradji infrastrukture u srbiji
ono kad se radi pa i sporim tempom i sa manje radnika i sa dopunskim problemima u radu posao se zavrsi
p.s.
znam da bi moglo brze ali samo da ne stane kao sto je obilaznica godinama stajala
nadvoznjak u resniku su trebali ostaviti kao spomenik stajanju radova
pa i dan danas nije zavrsen a vrlo je bitan
nadam se da ce ga pustiti za mjesec dva

sev

Higher intermediate
Učlanjen(a)
06.09.2017.
Pohvaljen
2.974
Razumem šta kažeš i poštujem tvoj stav, ali se ne slažem.

"Samo da ne stanu" nije prihvatljivo, a svesna laž u javnom prostoru još manje (jer truje isti i obmanjuje u cilju sticanja političke koristi). Kad većina javnosti postane kritička tada i laganje neće da se isplati, a rokovi će morati da se poštuju i kontrolišu. Inače će biti političke cene. To je jedini način.

Društvo u kome vlada princip: "daj šta daš, bolje je od ništa" nije društvo kakvo treba da ostavimo svojoj deci.

Tačka.

zmija

Intermediate
Učlanjen(a)
17.07.2017.
Pohvaljen
200
prijatelju onda smo ja i ti promasili drzavu ili vremensku epohu
mi se sad nalazimo u drzavi koja je kombinacija zapadnog kapitalizma i ostataka istocnog socijalizma
i pri tom smo ostavili lose stvari iz socijalizma i dodali lose stvari iz kapitalizma
a vrlo smo daleko od sveckog socijal kapitalizma
tako da "daj šta daš, bolje je od ništa" za sada je jos dobra kombinacija

sev

Higher intermediate
Učlanjen(a)
06.09.2017.
Pohvaljen
2.974
Ne, nije.

Lekcije u kakvoj smo državi su nepotrebne. Prosto smatram takav stav društveno štetnim, uz punu svest o karakteru našeg društva. Veruj mi da sam toga svestan bar jednako kao i ti, ako ne i duže i dublje :).

KrCan

Higher intermediate
Učlanjen(a)
11.06.2018.
Pohvaljen
9.542

Pozdrav sa AO gde sam uzivao punim srcem proteklih dana!
Novak nas izgleda uveseljava neuporedivo vise od gradjevinaca!
IMG-b62e3af4863c25c40f1528115142a09f-V.jpg

Earthmoving

Expert
Učlanjen(a)
22.01.2016.
Pohvaljen
16.338
Dobro, bila sad kineska Nova godina, očekivano je da se u januaru građevinarstvo manje radi. Ali od marta kreće sezona. Jedino pametni Beogradski sajam građevinarstva je od 24-27 aprila ove godine kad je sezona uveliko već u toku.

Алтаир

Higher intermediate
Učlanjen(a)
04.04.2021.
Pohvaljen
3.407
Ова кућа испред Лаза и Пивићи су у мртвом финишу и даље!

branik

Advanced
Učlanjen(a)
10.09.2019.
Pohvaljen
5.251
Na uaponu ka Zlatiboru bi trebalo dodati pored ignorisanja zimakih uslova i zakone fizike.
Ali, to bi funkcionisalo kad bi samo stradali ti koji ignorišu pravila. Nažalost, uvek povuku nekog ni krivog ni dužnog.

Алтаир

Higher intermediate
Učlanjen(a)
04.04.2021.
Pohvaljen
3.407
Код нас је око 30цм снега, а на путу је испод лед, низбрдо је јако опасно. Имам одличне зимске гуме и погон 4х4 па се свејдено морам спуштати у првој. Ако падне још 20 цм како су најавили па онда 5 дана -15. Биће весеља, срећа сви локални знају своје могућности али туристи из БГа и НСа немају појма, па имамо окретања и сличне догађаје, у јаркове слетање. Фасциниран сам да људи ни ланце не понесу!

branik

Advanced
Učlanjen(a)
10.09.2019.
Pohvaljen
5.251
Više sam puta gledao slične pojave.
Ljudi krenu u planinu kao grlom u jagode. Čak ni kad u podnožju izgleda lepo, u planini se za čas mogu promeniti uslovi.
Ove godine ćemo verovatno imati kasne snegove, u martu i aprilu, a tada može za vrlo kratko vreme da napada nekoliko desetina cm. Zato, ne ignorisati prirodu, kao ni zakone fizike (inerciju, trenje i centrifugalnu sllu),. Iato tako, poštovati i propise i druge učesnike.
Prošle noći je stajao saobraćaj od Bistrice ka N. Varoši. Iz snega u sneg se ponavlja situacija: crnogoraki vozači ignorišu znak zabrane za (polu)prikolice, obavezu lanaca, krenu iako 10-15cm na putu. I, naravno, na prvom dužem usponu staju, popreče se, zatvore prolaz svima. I naša policija ćuti, toleriše. A put stoji, dok je putarima tada dramatično otežano jer moraju da sipaju ručno dok se jedno po jedno zaglavljeno vozilo ne pokrene.

Vrh