Šta je novo?

Automobilska industrija

Једина предност ових малих аутомобила са троја врата је што је идеално за градско језгро. Могу лако да се провуку кроз гужву, за разлику од кабастих. То им је једина предност. Причало се да је требало узети Фијат 500L. 500L је био потпуни промашај у старту, јер имао највише кварова у гарантном року две, три године од почетка производње, па вероватно и због тога није добар за било какву службу.
Први лете у расход преостали Пунтићи, Пежои и Поло којих исто имa доста.
Шта ће да ураде са тим силним аутомобилима? Где ће то да заврши?

Све што је лоше данас је било лоше и тада само још израженије али под дебелим застором диктаторове цензуре. Данас је читав народ далеко образованији и земља је развијенија него тада. Свако ко тврди другачије просто не зна историју и живи у сендвичарским бајкама тог доба.
Neki genijalac odavde te je zbog ovog posta okacio na reddit :)

Није само њега, него све чланове..

Screenshot (4029).png

:ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Verovatno jer na reditu možeš da psuješ predpostavljam ili si više anoniman, ne znam koja su pravila redita.

Игром случаја имам информацију из прве руке за ову набавку фиће преко познаника који ради у 29ом.

Каже Дачић кад је чуо за набавку одговорне је назвао лудацима а сви пандури редом су били против. Као где приведено лице да сместимо? У крило?!

Но, све је то неважно. На терену и полиција је приватизована а начелници и када хапсе то раде само да би повећали знадокнаду за заштиту криминалаца.

Videh danas mladu policajku sama patrolira u Fići

Игром случаја имам информацију из прве руке за ову набавку фиће преко познаника који ради у 29ом.

Каже Дачић кад је чуо за набавку одговорне је назвао лудацима а сви пандури редом су били против. Као где приведено лице да сместимо? У крило?!

Но, све је то неважно. На терену и полиција је приватизована а начелници и када хапсе то раде само да би повећали знадокнаду за заштиту криминалаца.
Кружи прича да иза набавке Фића стоји Гашић, и да су том набавком направили дебели минус у буџету министарства, да је последњих неколико плата за раднике МУПа исплаћено директно са рачуна ЕПСа и Телекома.
Ја се надам да ће Фиће користити разни шефови и ослободити Аутлендере, Кароке и Шкоде којима се возају кући.

Фијат 500 није наследник "Фиће", него наследник "Тополина". Фијат 500Л, који се производио у Крагујевцу је наследник "Фиће".

Poly 10 je proizveden najmanje u 30 komada. Danas znam za dva sačuvana, a verovatno ih ima još. Ne znam šta je na njemu radila Goša obzirom da je to proizvod pribojskog Polijestera?
1728934207740.png

1728934245878.png

Poly 10 je proizveden najmanje u 30 komada. Danas znam za dva sačuvana, a verovatno ih ima još. Ne znam šta je na njemu radila Goša obzirom da je to proizvod pribojskog Polijestera?
Pogledajte prilog 215324

Pogledajte prilog 215325
Daj odmah 700 komada za MUP!

Šalu na stranu, i Ameri imaju svoje Gašiće...

Tim pacijentima je sve manje od pikapa malo. A tek ovi informer argumenti:"gde da se sakrijemo kad pucaju na nas".

Bas je cudno da u danasnje vreme hiper efikasnih, modernih, vozila, opusteno postoji drzava, moderna i bogata, koja fura ogromnu gomilu preogromnih pikap kamioneta sa kamionskom sasijom i suv-ove na istoj platformi, vecinom sa V8 benzinskim atmosferskim motorima koji trose 20-30 litara.

Ali postoji.

Vrh