Ako je motor 1.2 onda nije hibrid, ako je 1.0 onda jeste. Mada i da jeste, to je tzv. "mild hybrid", imaju jedan mali akumulator ispod vozačevog sedišta i malo pomažu motoru 1.0 pri kretanju.Neko mi je pominjao da su Fiće hibridi
Sat do 120 :O ???Na instagramu sam slučajno naleteo na ove slike. Milionita proizvedena Z101, rekao bih u Fiatu u Kragujevcu, slikana pre oko mesec/dva. Dugo se za ovaj automobil mislilo da je otišao u staro gvožđe zajedno sa ostalim muzejskim primercima. Ovo budi nadu i da su ostli muzejski primerci, kao npr. prva Z101, poslednji Fića itd. čitavi negde unutar Fiata.
Pogledajte prilog 216308Pogledajte prilog 216309
Odlicno ovo crveno na krilu tu je bio izbačen gelerma 1999 izgleda da se sredjuje bilo bi dobro kad bi muzej bio u knezevom arsenalu ima prostora za to skupilo bi se 40 tak vozila sigurnoNa instagramu sam slučajno naleteo na ove slike. Milionita proizvedena Z101, rekao bih u Fiatu u Kragujevcu, slikana pre oko mesec/dva. Dugo se za ovaj automobil mislilo da je otišao u staro gvožđe zajedno sa ostalim muzejskim primercima. Ovo budi nadu i da su ostli muzejski primerci, kao npr. prva Z101, poslednji Fića itd. čitavi negde unutar Fiata.
Pogledajte prilog 216308Pogledajte prilog 216309Pogledajte prilog 216310Pogledajte prilog 216311Pogledajte prilog 216312
Hibrid ne hibrid, razlika je mala. Imaju samo drugačiji alternator i mali akumulator ispod vozačevog sedišta koji samo pomaže pri kretanju iz (mild hybrid) i dodatu šestu brzinu. Ja ne znam kakvo je sad stanje, ali ove godine je bilo reči da se obustavlja prozivodnja ovog auta zbog toga što više ne zadovoljava standarde sigurnosti u EU i nema ADAS. (https://greenmove.hwupgrade.it/news...-per-due-anni-sara-solo-elettrica_130064.html). Ipak je to auto predstavljen pre 17 godina i nije pretrpeo značajne izmene, za razliku od električnog.Neko nam žešće zavukao.