Au brate, da li tebe neki stav uopste moze da zadovolji... a ne bi ti smrdeo solo da ti radi novi BMC na tvojoj omiljenoj 610...jel da.. to bi se moglo istolerisati... daj vise ne zrači rodjače i gledaj šta se dešava oko tebe... frustrira te rad u Maksiju pa se onda ovde lečiš na nama... aman više.. i stanica kod Airport Citi-a, i šta sve ti tu ne bi promenio, i koji krševi rade na 610...dakle da bi ti bio jasan... pogon N. BEOGRAD je mnogo nekadasnjih solo linija izgubio takozvanom privatizacijom,ili promenom pogona,svejedno... 67,51,53,46,58,87,57,59...itd,itd...neke su bile i mešovite zglobne-solo... ovo linija sto je ostalo u pogonu Nbgd, a opsluzuju ih pretezno stari solaci, vec se uveliko menja sa BMC busevima... posto su gospoda iz Gsp-a, a ne ti ili ja, odlučili da ove nove buseve daju sve u Nbgd, moje razmisljanje potkrepio sam vidjenim na terenu, a to je da solo busevi rade i na 17,18,56,85,88...uglavnom je to špic.. i šta to tebi toliko smeta što sam pomenuo 85...na tom tvom omiljenom potezu B. Milutina Milankovića-Jurija Gagarina-Blok 45,grade se novi stanovi, zgrade... otvaraju se firme... polako.. doći će i taj potez na red... možda će dolaskom novih buseva biti prostora za još neku liniju da ide tuda.... sačekaću ponovo najavljenu privatizaciju poteza 600 i 700,pa ćemo videti da li će ti se vratiti tvoji omiljeni privatnici na 610...do tada se malo smiri i daj malo argumenata više i izadji malo iz tog poteza koji ti je bolna tačka, prodji malo po gradu, udahni malo vazduha, nije ceo svet u Blokovima i Maksiju...
Sent from my SLA-L02 using Tapatalk