Сенке
Higher intermediate
Kamo lepe sreće da ima 6 autobusa na 24, ima samo 3, do skoro su vozili "Mutanti" Fap-IK i to garažni brojevi 105, 107 i 108.shabanajzer":2u3uplqm je napisao(la):sad, na 26ici su uglavnom tzv. japanci, mislim da su samo 2-3 ona stara zglobna ikarusa, tako da im renoviranje te linije verovatno nije prioritet.
a 24ka ima ukupno ako se ne varam 6 autobusa, mozda i manje, od cega su 2 iz onog prvog kontingenta nemacke pomoci, mislim 2001. (crveni, sa strane pisalo 'sr nemacka za sr jugoslaviju', pa je kasnije izbledelo), ti nemacki busevi su sada potpuno propali. mislim da su njih zamenili novima, ili prebacili na neke druge linije.
inace, u jednom od novijih buseva na 24ki (ikarus, ako se ne varam, godiste 2005. ili 2006) bio je instaliran i audio sistem, 'ovo je autobus na liniji 24, neimar-dorcol...' mislim da je to jedini takav u beogradu, mada ne znam da li i dalje radi
107 je imao govorni automat.
Sada na 24 voze 107 (mutant) 210 i 211 (IK112N) oni uglanom voze.
ponekad ulete i Mercedesi iz Nemačke donacije i to g.b. 201,205,206 ja sam te viđao,moguće da je još koji vozio, ali uglavnom voze 3 ista.
Jedno vreme je vozio i Saonos.
Cone pogon kosamaj koji održava 51 nema zglobne autobuse.Cone":2u3uplqm je napisao(la):Ljudi,mislim da je u najgorem stanju linija 51,zato sto ima nekoliko onih starih FAP autobusa (Kockica) koji imaju samo sipke i vrata,a 51 nema ni jedan dupli autobus,iako je vrlo prometna trasa,inace ide od Belih voda(Zarkovo) pa preko Banovog,Sajma i do Slavije.Skoro nema dana kada nema guzve u tom autobusu.Cesto idem njime,i voleo bih da preduzmu nesto po tom pitanju.