bigvlada
Advanced
Mateja, možeš na www.imageshack.us Samo pazi da je slika ispod 1,5MB jer je inače sajt sam skreše na manju rezoluciju. Kada je sajt uploaduje, prekopiraj link za forume i strpaj ga u poruku. Piece of cake
Linija 50 je zrela za trolu kao i dve podvarijante 50E i 50Lc.s.i.":2ldazstn je napisao(la):Ma ok je 24 i ovako, uvek dolazi skoro skroz prazna...
Mislim da je linija 50 trenutno kriticna, busevi su prepuni jos od prve stanice... stvarno mogli bi da je proceste
IK112N i ne treba da radi na26, pošto na toj liniji rade Manovi.c.s.i.":2ldazstn je napisao(la):I ja sam primetio ^^^
Jedino mi nije jasno zasto nema ni jednog na liniji 26 kad je vec toliko prometna
Izbor: Grad BeogradВозни парк Градског саобраћајног предузећа „Београд” од четвртка ће бити богатији за још 20 нових аутобуса, произведених у фабрици „Икарбус”. Овом испоруком биће испуњен контигент од 100 нових аутобуса, чију је набавку финансирао Град Београд.
– Укупна вредност 100 нових аутобуса је око 2.060.000.000 динара. Реч је о 45 соло и 55 зглобних нископодних возила, која су опремљена најмодернијим моторима генерације „еуро 4” и клима-уређајима. У последњих годину дана обновљено је 15 одсто нашег возног парка – рекао је Славен Тица, директор ГСП „Београд”.
После ове испоруке просечна старост аутобуса ГСП „Београд” биће 5,8 година, док је пре испоруке била 7,6 година.