Таблице су исте, тако да неbecks89":33sf0adl je napisao(la):Ukoliko možete da primetite radi se o tri različita vozila
Tablice se mogu potpuno videti samo na prvoj i poslednjoj slici, dok na ostale dve ne moze, ali je vidljiva razlika u boji autobusa, jedna je drecavo zuta, druga "normalno" zuta i treca kao na slici sto sam postavio iznad. Mada moguce je da su u pitanju samo dva razlicita autobusa.Somi303":27lm4rk8 je napisao(la):Таблице су исте, тако да неbecks89":27lm4rk8 je napisao(la):Ukoliko možete da primetite radi se o tri različita vozila
Mislim da je to zbog razlicitog setovanja white balance-a na fotoaparatu. Znam iz iskustva, boje mogu da budu vidno drugacije. Vidi se na slikama da je okruzenje svetlije.marrecar":1xeo8q3b je napisao(la):Nije tacno, kada sam ja pisao, bile su 4 slike. Uostalom, jasno se vidi razlika u boji na 2. i 3. slici, bez obzira sto su na razlicitm mestima, ton je prilicno drugaciji.
marrecar":3h4fvccr je napisao(la):Nije tacno, kada sam ja pisao, bile su 4 slike. Uostalom, jasno se vidi razlika u boji na 2. i 3. slici, bez obzira sto su na razlicitm mestima, ton je prilicno drugaciji.
Somi303":2j39bmb8 je napisao(la):Што се тиче прозора, не могу да вам опишем колико ми је драго што су овако мали. То је једини начин да фосили који чине више од половине путника схвате да када је прозор отворен клима нема ефекта. Сад и кад отворе прозор то неће пуно утицати на климу.
vucko":jptglcbx je napisao(la):Otvoren termodinamicki sistem je otvoren termodinamicki sistem.Teze je promeniti svest ljudi ali to je jedini nacin,ja sam danas u megabusu zatvarao prozore i gledase me ljudi kao budalu, ali toliko su mrzovoljni da ih otvore da je upalilo. Samo imas vise strpljenja od njih i uspes. :wink: