И ја затварам прозоре, али пре неки дан се шокирао најгоре до сад! Када је неки лик отприлике моје годиште (17-18) година после мене отворио прозор! :o Е буквално је било :o Неко тако млад, а не зна чему служи клима?! :bash:
bazinga":x0i9nms3 je napisao(la):Ima u tom smradu svega, od nagorelog ulja koje bije iz motora ili je prosuto po njemu, pa creva koja vremenom pocnu da propadaju,pa lamela ako je majstor ostriji na kvacilu, pa onda kocnica na nekom tocku ne pusti lepo pa ga samo malo greje i tako. Imas tu svega, a nista od toga nije nesto preterano zdravo, jedino je sreca sto ni jedna sklopocija matora ne dihtuje pa se to relativno lako provetri.
becks89":1ynctcgt je napisao(la):Nema tu efikasnog rešenja, primera radi, na svakom terminusu kada je upaljena klima ja ili kolega zatvaramo prozore, na oba terminusa to gledaju ljudi i kao u inat, čim uđu odmah za prozor 'vataju, stoga mislim da je najefikasnije rešenje protiv takvih idiota, skidanje ručki, međutim ni to nije delotvorno, jer na većini vozila nema napunjenih freona ili nema kaiševa, tako da klima ne može da radi....
Feanor":3awjz9aj je napisao(la):Ja ne razumem zasto osudjujete ljude koji otvaraju prozore u busevima...
Vozim se gsp-om svaki dan i klima pristojno radi samo u onim novim Volvo vozilima... Ostalo rade kao grejalice...
Значи стигао је један Јел може неко да ми објасни шта је тачно хомологација?nikoleta":1roeeuq1 je napisao(la):www.gsp.co.rs, 19.06.2013.
ГСП У ПОСЕТИ ФАБРИЦИ СОЛАРИС
Први аутобуси сишли са производне траке
Представници Градског саобраћајног предузећа „Београд“ посетили су пољску фабрику аутобуса „Соларис“ у првој половини јуна.
На основу уговора са Соларисом, а у оквиру кредита Европске банке за обнову и развој (ЕБРД), извршена је прва инспекција возила у производњи. Констатовано је да је 80 возила у процесу производње, док је око 30 возила у завршној фази. Десет аутобуса Соларис Урбино 18 дефинитивно ће бити спремно за испоруку после друге инспекције која је предвиђена за 1. јул. Преосталих 190 возила наћи ће се на улицама српске престонице до краја године.
Прво возило, на коме ће се урадити хомологација, стигло је у царинско складиште 17. јуна 2013. године.
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=13&t=80&view=unread#p84990