Danas posle mnogo vremena odlucim ja da odem na fax autobusom. Sednem u 31, otkucam kartu, uvalim se na omiljeno mesto pored prozora i krenemo. Posle par stanica u autobus ulazi odredjen broj osoba, kao i jedna zena romske nacionalnosti izmedju 30 i 40 godina. Seda pored mene. Vec nakon nekoliko sekundi postaje jasno koji je ona fazon. U zivotu sam osetio razne mirise, isao po fabrikama hemijskih tecnosti, prolazio pored puklih cevi kanalizacije, pisao u wc-u na birfestu, ali ono sto sam danas imao cast da osetim izdvaja se po svojoj gadosti i ocaju daleko iznad svega do sada omirisanog u zivotu. U autobusu guzva a meni se spava, pa disem na usta da bih ipak ostao na tom prelepom mestu, prozor naravno sirom otvoren. Negde na Slaviji, ta kreatura se premesta na sediste iza i ostavlja mesto pored mene prazno. Ali ne bas sasvim prazno... Na njemu ostavlja i g***o. g***o J#!*$& ! Sokiran prizorom, ustajem i odlazim na kraj autobusa gde krajnjim naporom uspevam da ne bacim peglu i docekujem u tom delu autobusa jednog po jednog putnika koji su sedeli oko nas, u pogledu im vidim nevericu i zgranutost. Tvorac ovog skandala za to vreme sedi i udobno dovrsava svoju voznju do Studentskog Trga, ostavivsi groteskni prizor nekim novim putnicima. Zbogom gsp, mene vise u svojim vozilima videti necete