Zvezdarac77
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.717
Ali Strela i pranje autobusa, neka cute i neka se pokriju ušima… Video sam na tiktoku da su ih urnisali komentarima, ne znam da li su obrisali u medjuvremenu
Ne znam koju kameru koriste ovi strelaši ali je stvarno vrh,ipak meni je mnogo lepši i bolji način kako se gsp obraća publici.Mislim da u gsp-u to neko radi iz kancelarije(uprave)čisto usputno kao dodatna reklama,ne znam ali je super.I jeste dobro si primetio da su i strela i oni krenuli baš u slicno vreme pa čak i sa slicnim temama?!Sad ko zna mozda ih je i sekretarijat pogurao mada i njihov profil je vrlo jeftinBlokiraju i brišu ljude koji prate javni prevoz, a znamo da mi kao takva grupacija nismo u većini, baš naprotiv.
Shvatili su da moraju da gađaju javnost kako bi malo skrenuli sa tema u vestima.
A i znaju šta rade, pogledajte objavu o zglobnim citarima, lepa žena, Nemačko vozilo, još fali Nemačka životinja (pas Vučjak), pa to izaziva opštenarodno oduševljenje.![]()
Inače, interesantno da u isto vreme kada Strela započinje priču na Instagramu, isto radi i GSP.
Pa onda Strela zakači objavu pranju o autobusu:
Eto ga i GSP:
I tako vidim baš fine pararele, no nažalost mogu da zaključim da rad content creatora u GSP-u je jako primitivniji, ili mu to nije originalno radno mesto ili ga bedno plaćaju pa se ne cima.
Ovaj prevoznik, kako je rečeno za ovaj portal, jedino traži da mu se ne diraju linije koje je dobio u okviru javno-privatnog partnerstva sklopljenog prošle godine.
Strela, ukratko, ne želi reviziju opravdanosti svega onoga što su do sada preuzeli od GSP-a.