Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 327 94,8%
  • BMC

Glasovi: 18 5,2%

• Ukupno glasača
    345
Meni je čudno kako uopšte može da hladi napred jer su tuneli razdvojeni harmonikom.

Nisam siguran da li je izvodljivo ali moguće da je samo na zadjoj kutiji spoljni izmenjivač i zato ima ventilatore a da je u prednjoj kutiji samo unutrašnja jedinica i da je to sve povezano na jedan kompresor kao "split sistem.

Koliko kompresora inače imaju "normalni" harmonika autobusi?

Mogu creva ići i preko okretnice, samo da se sve spakuje kako treba. Mada su tu izložena većem naprezanju i habanju.

Ja sam već nekoliko puta "letovao" u Švajcarskoj, mislim da sam imao 2 dana sveukupno sa 32 stepena i to tamo dole u Ticinu, Nemački deo slavi se kada živa dostigne 30 stepena. I kada udare toplotni talasi po nekoliko dana ne može se porediti sa Srbijom, jer se noću tamo sve rashladi (spavao sam uvek sa jorganom).​
Ja sam ranije redovno išao na leto u Vrnjačku banju, koja je u podnožju Goča, i isto sam radio kao i ti, a moji koji su ostajali u Beogradu, su se žalili na vrućinu, a tada je bilo prijatnije nego danas.​

Vrh