Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 311 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    328
Pa ne mogu baš da se složim sa ovim predlogom. Iako liniju koristim na novobeogradskoj strani sasvim sam siguran da je vrlo opterećena i sa one druge, palilulske strane. Iz prostog razloga što je linija godinama imala intervale u špicevima u rasponu od 4 do 5 minuta, sigurno sa dobrim razlogom. Dakle, ako bi se predloženo sprovelo trpeli bi građani sa leve strane dunava. A sa druge strane ovo bi dovelo do zbunjivanja putnika koji bi morali vrlo pažljivo da prate oznake na vozilima kako bi zaključili dokle voze.
Što se okretnice u Borči tiče jasno je da ona ima dovoljne kapacitete za intervale od 4 do 5 minuta jer su ti intervali na ovoj liniji važili godinama.
Mogu da potvrdim. Koristim 95 i uvek je popunjena. Borča generiše najveću gužvu i onda 2 stanice u Krnjači pre mosta.

držao ju je Zemun do skoro. Ali bez obzira na to, moglo bi 3-4 solarisa na 75.
Mislim da je problem što je 75 žrtveno jagnje za BMC. I pre predaje 88 je bilo dovoljno Solarisa da se pokrije bar pola 75-ice, a pogotovo ih sada ima dovoljno. Ali, ako ubaciš Solarise na 75, gde ćeš onda sa solo BMC-om? I ovako ih nemaju gde. Naravno, stoji da je bezobrazluk poslati Solarisa na 71, a ne na 75.

Mislim da je problem što je 75 žrtveno jagnje za BMC. I pre predaje 88 je bilo dovoljno Solarisa da se pokrije bar pola 75-ice, a pogotovo ih sada ima dovoljno. Ali, ako ubaciš Solarise na 75, gde ćeš onda sa solo BMC-om? I ovako ih nemaju gde. Naravno, stoji da je bezobrazluk poslati Solarisa na 71, a ne na 75.
mogli bi da pojačaju postojeće linije. Treba ih bombardovati pozivima da stave zgloba na 75 . Ja sam svakako planirao da ih do petka zovem da mi objasne zašto nema solarisa na 75. A neka peticija bi dobro došla. Sve bi bilo ok da su danas stavili Solarisa i na 75.

Ništa slanje u Makedoniju, pa makar tih 10 komada? Dobro, možda još stoji da će 100 njih poslati kad dođe septembar ili malo ranije.
Kako demonstracije teku, ko zna šta može u martu da se desi, često je bio to ozbiljan mesec.
pa 100 ide, ostatak se seče. bar zasad. ali nešto mi je zamrla ta priča za donaciju u skopje.

kakva slučajnost
IMG_20250218_162041.jpg

mogli bi da pojačaju postojeće linije. Treba ih bombardovati pozivima da stave zgloba na 75 . Ja sam svakako planirao da ih do petka zovem da mi objasne zašto nema solarisa na 75. A neka peticija bi dobro došla. Sve bi bilo ok da su danas stavili Solarisa i na 75.
Mozes da ih bombardujes do sutra, zaduzenja autobusa se nece menjati. Na 75 moze da uleti Solaris samo ako nema solasa u datom momentu.

Mozes da ih bombardujes do sutra, zaduzenja autobusa se nece menjati. Na 75 moze da uleti Solaris samo ako nema solasa u datom momentu.
Da li uopšte ima zaduženja BMC-ova? Na 75 imam utisam da viđam samo 3343 da je redovan. Na 71 samo 3306. Na 68 se isto menjaju, a i sad na 67.

Vrh