Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 311 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    328
Evo jedan predlog da 71 i 75 postanu koridorske linije. 71 se spoji sa 32E, a 75 sa 27E. Za prvu bi trebalo neznatno pojačanje, jer na 32E rade samo dva vozila, dok bi 75 bila dobra sa 25 ili koliko već sad ukupno buseva radi na obe linije. Takođe se ukidaju oznake sa slovima. Za Višnjicu umesto Trga, čekali bi kod Doma omladine, dok bi 27E umesto Hajata stajao kod Dejtonke (75). Možda je glupo, ali eliminisalo bi presedanja i pojedina preklapanja.​
Evo jednog predloga. Nemojte predlagati da nam se prevoz svede na koridorske linije. I sa postojećim brojem dugačkih linija (što ne znači da ne treba da postoje) imamo problem sa funkcionisanjem i poštovanjem reda vožnje i intervala nailaska.​

Ne znam, ja kad god s nekim razgovaram stičem utisak da ne voli da preseda i menja prevoz. Vole ljudi da po mogućstvu jednom linijom stignu do odredišta pa makar i duže putovali. Meni nije problem da menjam prevoz, ako ću tako lakše da stignem, samo kažem kakav sam utisak stekao kod ostalih.

Карабурма пуна паркираних солариса..
da plasiram i ja neke navode i glasine, čujem da već od prvog marta počinje postepena seča solarisa. čak sam čuo da se i zna kojih će se prvih 10 poseći, ali toliko duboko neću da zalazim, ali znam koje sam brojeve čuo pa koga zanima nek piše.

da plasiram i ja neke navode i glasine, čujem da već od prvog marta počinje postepena seča solarisa. čak sam čuo da se i zna kojih će se prvih 10 poseći, ali toliko duboko neću da zalazim, ali znam koje sam brojeve čuo pa koga zanima nek piše.
Ništa slanje u Makedoniju, pa makar tih 10 komada? Dobro, možda još stoji da će 100 njih poslati kad dođe septembar ili malo ranije.
Kako demonstracije teku, ko zna šta može u martu da se desi, često je bio to ozbiljan mesec.

9A ima 3 solarisa, 58 4 solarisa.
Prva linija apsolutno ne treba zgloba da ima, dok linija 58 zaslužuje zglobne autobuse.
na 75 0 solarisa. Ako ako, da bog da im preoteli sve linije. Verujem da nemaju validan razlog zašto nema Solarisa na 75.Bolje da su je dali Niš Ekspresu ili Streli. 😡

Poslednja izmena:
Na 27e, pored, moglo bi se reci redovnih, 3052 i 3053, od danas su tu kao zglobno pojacanje i 3050, kao i 3065.

na 75 0 solarisa. Ako ako, da bog da im preoteli sve linije. Verujem da nemaju validan razlog zašto nema Solarisa na 75.Bolje da su je dali Niš Ekspresu ili Streli. 😡
Ja je ponekad koristim i znam da su gužve.
Minimum 2 solarisa ili bilo koja zgloba moraju, prvenstveno ujutru i uveče.
Znam da je loše samo solaći, videćemo da li će se promeniti.
Navodno im malo smeta skretanje desno ka okretnici BK, a ja sam baš kad je bio pre neki dan solaris na 75 video da se malo mučio vozač, a nisam očekivao to. Ada 5 eto imala zglobove pa nije bio problem.
Ako bi se trpali solaći, to mi je onda scenario kao 309 svaki se napuni, a kratka linija.

Strela ili Niš ekspres sigurno bi napravili veći problem na toj liniji. Prvo strela štedi na tasterima tako što uzmu varijantu gde putnik mora da stisne taster stop za izlazak, a ne vozač, A TO JE GRADSKA LINIJA (čitaj 88 za primer). Niš ekspres ne bi slao zglobove i ne govorim o kapacitetima njihovim sada, već jer bi im profitabilnije bilo da trpaju 12 malih bmc.

@Miroslaves ti reče da 75 ostaje zglobna. A kao što vidimo, GSP pokazuje suprotno.
Radije bi da me Strela vozi, makar bi izašao neki zglob. Ako ne mogu da obezbede 9 zglobova, onda stvarno nemam reči.

3645 улогован у систем прескаче све станице иде празан. Линија 18.

Za vreme mitinga, GSP je radio liniju 581 Solarisima, i Solaris se odlično pokazao. Šteta što će da ih seku, to je autobus, koji uz remont može da radi preko 20 godina.
Срамота што ће их сећи боље донирати Соларисе некоме него их сећи предобра возила заиста.

Čuli su da vooliš Strelu i neće da ti daju zglob. ;)
Ne volim ja Strelu više od GSP-a, nego mi nije jasno zašto ne daju zglob na liniju na kojoj je radio zglob 20 godina. Razumem da do sad nije moglo, ali sad itetako može. Valjda ja poznajem svoju liniju najbolje.Sve i da volim Strelu, to nije ničija stvar, to je samo moja.

IMG_9489.png

Vrh