Obzirom da se nisam vozio u Strelinim
Citarima, Konektima, i Iveko autobusima, a ni Cvrčkovim MAN-ovima, i Skaniji, a ni u BMC, Otokar i Isuzu busevima (u moje vreme korišćenja gradskog prevoza bili u aktuelni Ikari 103, 218n, Man iz donacija i ono što su vozili privatnici tada) a imam jaku želju da se provozam svim tim modelima koji se sada voze u BG, zanima me koji je najlakši način da isplaniram rutu i da se osiguram da će mi željeni model naići?
U mogućnosti sam da odvojim recimo pola dana za to, ili eventualno 2 dana po pola dana. Za Citare i Konekte vidim da je najlakše da sačekam bus 600, jer oni voze tu. Ali me zanima kako da isplaniram Iveko, i Cvrčkov MAN i Skaniju, imajući u vidu da Iveko vozi na linijama 100, a ja sam na NBG. Za Cvrčka rekao bih da je najveći izazov obzirom da mi je teško da satima čekam na početnoj stanici kod galerije 511 da bi sačekao MAN. Više bih voleo da to nekako isplaniram to jeste da znam kada taj bus polazi u kojim terminima. A Skaniju ne znam ni na kojim linijama ide, pa se nadam da će me neko uputiti kako ovo da organizujem, da li postoji neka app gde mogu da vidim konktetno koji bus kada ide...
Hvala na pomoći