Већина Лдм - ових аутобуса се чује као трактор.Kobra se čuje kao traktor, moguće da joj rade nešto. Raspada se.
Извините, отписујуПа јел се оне одмах потписују или могу још годину.
Otpisuju se, zbog starosne granice. Starije su od 7 godina, po novom tenderu.Извините, отписују
Evo sad gledam autobuse po Zagrebu ima dosta starijih od 20 god ali svi su uglavnom Manovi i dosta dobro izgledajuOtpisuju se, zbog starosne granice. Starije su od 7 godina, po novom tenderu.
Složiću se sa Djoletom, katastrofa su.
Слажем се у потпуностиСоларис и разни Мерцедеси који су много бољи од Хигера и Бмц морају да завршавају каријеру због бескорисне старосне границе.
Очекивао сам раније нешто су се бусали да хоће да имају што више електобуса. А јел су ови хигерови електробуси што возе на еко линијама они што је Београд добио од пенала кад су каснили хигери испорука 2019 ако се сећате? Сећам се да су тад јавили да ће град добити електобусе од пеналаНе верујем. Можда тамо негде око 2027. године.
Da ne bude da samo kudimo, pohvale za vozača na 401, vozilo 3215, uvek na vreme polazak sa okretnice, vozilo uredno, prijatna vožnja. Uopšteno 401 & 402 dobro funkcionišu sa GSP-om kao redovan korisnik istih.
Jedva čekam da MDMA (LDM) sve zasere
Делим идентично мишљење мислим да гсп-овци чекају најмању ситницу како би га отерали за гаражу док приватници возе. Возачи отаљавају посао шта год да ураде плата иде. Ево пример ова задња киша што је пала почетком јула велика приватници су возоли а гсп аутобуси стајали где су се затекли док не прође сменаАутобуси су им лоши као и одржавање али можда имају добре возаче. Уз дужно поштовање боља искуства имам са возачима из приватних предузећа него из ГСП - а.
Они су навикли. Има и ту добрих возача свакако али мени се чини да возачи приватника имају и бољу комуникацију са путницима. Поготово на локалу. Тешки су услови али се људи труде и раде што треба ценити (кажем за возаче приватника).Делим идентично мишљење мислим да гсп-овци чекају најмању ситницу како би га отерали за гаражу док приватници возе. Возачи отаљавају посао шта год да ураде плата иде. Ево пример ова задња киша што је пала почетком јула велика приватници су возоли а гсп аутобуси стајали где су се затекли док не прође смена
Зато се и радујем што ће мој потез узети приватник пре 15-ак дана питам возача на почетној 307 Мајсторе шта се догодило са претходним поласком зашто није остварен шта се дешава стално свако мало у Винчи изостављени поласци? Он ми одговара шта те боли она ствар беспосличари једни све вас занима свака бу**** ме пита нешто! Надркано дркају се на децу кад их питају за колико крећу јер знају да неће да им узврате ја нисам био расположен за расправу иначе бих му узвратио! Осиони су јако и бахати част изузецима који су ретки понашају се као једини у саобраћају зато једва чекам да оду са линијеОни су навикли. Има и ту добрих возача свакако али мени се чини да возачи приватника имају и бољу комуникацију са путницима. Поготово на локалу. Тешки су услови али се људи труде и раде што треба ценити (кажем за возаче приватника).