Šetao se 181 jedno vreme po drugim linijama, bio na 27E na polasku na kom je radio 3255, koji je tad radio sihtu na 307.
A moraju da padnu i neke pohvale, a to je za Higera 3440 koji je u nedelju radio na 307, lepo ide i uopšte ne lupa i ne trese kao ostali Higeri, radio je na 308, a sad ne znam gde je kao redovan.
Pohvala i za gsp koji je u roku od 3 dana reagovao na moju prijavu za vozača sihte tog 181, čekao ga u petak kod bajdine umoran sa posla, stao je 311 na stanicu, a on je samo obišao bez da je uopšte stao da vidi jel ima nekog na stanici, a uz mene je 307 čekala i jedna žena sa detetom. Dobio sam odgovor da je opomenut, prvo sam pomislio da je samo botovski odgovor, ali danas se desila ista situacija, ali je on gledao da li ima putnika na stanici i čak je stao iako nije bilo nikoga na stanici, a i na ostalim stanicama je gledao i pazio jel ima nekog za izlazak ili ulazak jer sam istog tog dana čuo da je mojoj babi samo obišao stanicu na kojoj je htela da izadje. Inače se na te prijave čekalo po više meseci i ovo je pravo iznenadjenje