aladin2908
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011.
- Pohvaljen
- 0
Cuo sam da ce prvih 100 od 250 autobusa stici do zime
Ostatak na:
Ja se iskreno nadam da imaju prozore, bez njih bi bilo vrlo mračno i klaustrofobično unutra, i teško bi se znalo kada treba sićialadin2908":1eotc1qi je napisao(la):znaci nemaju prozore?
upravo tako..nek se voze krsevi ...pa dokleincidente":1ufvtnbm je napisao(la):Ma da a sta je sa nama sto se vozimo busom 33 i dalje se drndamo transproduktovim krsevima
Александар":22yrrrqi je napisao(la):Pa nisu ti Transproduktovi FAPovi toliko loši :/ čak mislim da boljih FAPova nema u Beogradu. Ako se dobro sećam Transprodukt je opet naručio FAPove, pa će valjda stići.
Felix55":2d05r8ge je napisao(la):Ja se iskreno nadam da imaju prozore, bez njih bi bilo vrlo mračno i klaustrofobično unutra, i teško bi se znalo kada treba sićialadin2908":2d05r8ge je napisao(la):znaci nemaju prozore?
Gledam večeras nekoliko zglobnih japanaca - SVE sijalice, farovi i signalne lampice im rade, pa čak i one sitne žute obeležavajuće duž donjeg dela bočnih strana... Dokaz da i GSP može da održava solidno vozila samo ako su pod stalnim pritiskom i nadzorom (u ovom slučaju od strane donatora i gradske uprave, koja mora da polaže račune donatoru u slučaju da se vozila zapuste).