stf":x6fjg4pa je napisao(la):Тај Конекто је један од три аутобуса у који су уградили климе пре неку недељу?
aladin2908":2zhs8bgs je napisao(la):jeddino sto je voda kapala iz resetki
JohnnyLee":2zhs8bgs je napisao(la):
JohnnyLee":2hcrr78h je napisao(la):aladin2908":2hcrr78h je napisao(la):jeddino sto je voda kapala iz resetki
JohnnyLee":2hcrr78h je napisao(la):
kopmania":1zq7n5is je napisao(la):Ja sam se vozio u lastinom neobusu sa klimo upaljenom. Bilo ue toliko hladno da su i stolice bile ledene
Не смеју и не могу то да кажу, јер Икарбус ИМА квалитет, али он варира у зависности од купца или услова куповине. Већ смо довољно пута упоредили исте моделе Икарбуса истог годишта у служби приватног превозника, Веолије, Ласте или, са друге стране ГСП-а. Такође, постоје велике варијације у квалитету Икарбуса који су испоручивани ГСП-у. Она серија мутаната Икар-ФАП је фантастична. Такође, аутобус Н серије који саобраћа на линији 35 (некад био златан, данас са Холцим рекламом), је фантастичан.djordje*******g":e8vp28ml je napisao(la):Pa neka jasno i glasno kazu da Ikarbus ne zadovljava standarde. Da ulaganje u njih nije opravdano nizom cenom jer je vek vozila kraci toliko % i troskovi odrzavanja su veci za toliko % zbog ucestalijih kvarova.
Kvaliteta zavrsne obrade takodje treba bodovati.
Ја сам се возио на линији 18 Ластиним Волво-Необус и клима није радила. Мада, похвалио бих Необус, јако добар бус, бољи од Икара, бар што се тиче завршне обраде и удобности.kopmania":e8vp28ml je napisao(la):Ja sam se vozio u lastinom neobusu sa klimo upaljenom. Bilo ue toliko hladno da su i stolice bile ledene.