[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=673190#p673190:1q6y82qr je napisao(la):Рипањац 405 » 24 Oct 2019 07:57 pm[/url]":1q6y82qr]@ markobg
Ако ја добро прочитах коментар, дакле, та седишта су само лоша копија пољских СТЕР-ових која виђамо и у Икарбусима (додуше другог облика), дакле нису оригинал?
Upravo tako, kineska proizvodnja, prilično gruba ali udobna. Sedišta imaju neku okruglu sitnu nalepnicu skroz dole desno ja sam malo ćorav čovek pa ne videh najbolje šta piše.
Večeras ponovo nahvatah Higera, ovaj put na 704. Čini mi se da je ovaj primerak nešto utegnutiji što se završne obrade tiče, paneli su manje zveckali. Sedišta ista, gruba. Oko 10% putnika je stajalo i baš se osećala teskoba, što pod istim uslovima nikako nije slučaj sa Ik-112M koji saobraćaju na 704/7. Kako li je tek u špicu? Neko je pomenuo Kobre, stalno se njima vozim na 84, daleko kvalitetnije i udobnije opet od Higera.
Vrata ima se otvaraju užaaaaasno sporo... zaspiš prosto!
Inače moram i da se zgrozim GSP-om, tačnije pogonom Zemun! Higeri su došli sa zastitnom plastikom na enterijeru koja je tako ofrlje skinuta na pojedinim mestima!!! Na sve strane se vide ostaci loše skinute zaštite, na nekim mestima čak nije ni skinuto, Sramota za Zemun!!!