Рипањац 405 » Uto Apr 02, 2019 12:23 pm[/url]":3o6uxtlg]#3221 коначно враћен из мртвих!!!
Ено га данас после скоро 2 месеца на свом 1/407 поласку.
#3226 добио ултра одвратно залепљену рекламу за ИКЕУ чини ми се. :bash: Залепили су му преко оног црног око фарова, предња стена уживо изгледа одвратно, ено га данас на 401...
@ nekianonimnilik
Тако је,
правилник везан за уношење колица у превоз мора да доживи корените, али буквално тектонске промене за добро свих нас. Овај садашњи је тако ужасан да није ни чудо што све мање мајки одлучује да рађа, поред свих осталих разлога.
Неће да може овако.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NNW2Jwv7jq0[/youtube] Да сам ја нека власт, увео бих дозвољено уношење колица, АЛИ да буду окренута контра од смера вожње ради безбедности детета. Код средњеподних возила не би смела да се налази нама добро позната шипка на средњим вратима, већ би морале да буду 2 шипке постављене лево и десно од средине улазно-излазног простора средњих врата, као код Необуса.
А што се тиче возача аута... хвала Богу па не планирам да полажем возачки баш због оваквих учесника у саобраћају. Данас буквално свако може да вози ауто, што неко овде рече, себичлук се намножио до крајњих граница. Такође, треба увести ОБАВЕЗАН психо-тест за све полагаче, без обзира на категорију. Наши возачи аутомобила су, генерално, темпиране бомбе.