Код нас је проблем што су наручивани такви аутобуси па је тај начин неупотребљивији. Можда је боље да се улази на задња.amm8990":gfszwpoo je napisao(la):Kako efikasniji način kada se otvara samo jedno krilo vrata, a pored nema mesta proći između prvog reda 2+2 sedišta! Ovo je samo mučenje ljudi, a ako već stoji lice koje će da pregleda karte, to može isto da se učini pa da ulazak bude na srednjim vratima koja su dvokrilna, a putnici da gravitiraju ka prednjim i zadnjim prilikom izlaska.stf":gfszwpoo je napisao(la):Наравно да неће, иако је доказано да је ефикаснији начин.
Danas sam igrom slucaja bio u Ugrinovcima i saznao sam zasto samo linije 702 i 703, barem za sada. Razlog nije uopste da bi se prevaspitavao narod da ulazi na prednja, a izlazi na zadnja vrata, vec se svi svercuju u ove dve linije koje se krecu na relacijama izmedju Ugrinovaca i Batajnice i drugi izmedju Batajnice i Busija-susednog sela, pa ce od sada svi ulaziti na prva vrata i vozac im kuca karte a kontrola stoji na svim vratima i nedozvoljava da se iko provuce. Sve ovo ce uvesti i na jos nekim linijama. Trebalo bi da to bude sutra u Beogradskoj hronici. Bice zanimljiva reportaza.Матеја Бељан":3a5cnbns je napisao(la):Novina u obodnim linijama:
{milioniti pokusaj da nesto promene}
http://img593.imageshack.us/img593/7828/dsc03736bf.jpg
:lool:stf":2oagn1sy je napisao(la):Видим ја да ће нам на крају омиљени бус бити Икар....
Jasno je bilo da je zbog naplate. Stavili su i jos jedan automat napredMaRkOs":29vgp1f3 je napisao(la):Danas sam igrom slucaja bio u Ugrinovcima i saznao sam zasto samo linije 702 i 703, barem za sada. Razlog nije uopste da bi se prevaspitavao narod da ulazi na prednja, a izlazi na zadnja vrata, vec se svi svercuju u ove dve linije koje se krecu na relacijama izmedju Ugrinovaca i Batajnice i drugi izmedju Batajnice i Busija-susednog sela, pa ce od sada svi ulaziti na prva vrata i vozac im kuca karte a kontrola stoji na svim vratima i nedozvoljava da se iko provuce. Sve ovo ce uvesti i na jos nekim linijama. Trebalo bi da to bude sutra u Beogradskoj hronici. Bice zanimljiva reportaza.Матеја Бељан":29vgp1f3 je napisao(la):Novina u obodnim linijama:
{milioniti pokusaj da nesto promene}
http://img593.imageshack.us/img593/7828/dsc03736bf.jpg
stf":2zyd1pqk je napisao(la):Директор тако пише кад се изнервира.