Da su tako uradili tek tada bi nastao džumbus, jer i sada privatnici ne poštuju red vožnje i ne žele da slušaju otpravnike, jer kažu da im on nije gazda i da mogu samo da komanduju svojim GSP vozačima, jako se bahato ponašaju. Znam da je puno problema sa recimo linijama gde preovlađuju privatnici, konkretno 32, gde preovlađuje privatni prevoznik, prođu 3 32 na 3-4 minuta i onda GSP dođe posle 30minuta i svi se žale zašto toliko kasni, a ustvari je krenuo na vreme s terminusa, samo što su ovi prvo pobegli pre. Da ne govorim o tome da recimo kada im se žuri ne odu ni do krajnje stanice, kad se isprazni autobus, okrenu pre i voze nazad.JohnnyLee":1fprknkw je napisao(la):sviđa mi se što su oni lepo linije podelili po firmama, što bih ja uradio kod nas.
e vidiš, za to nisam znao. definitivno neko treba da se umeša u rad DJP-a i privatnika, da se dovede neki redamm8990":3dh8zzuy je napisao(la):Da su tako uradili tek tada bi nastao džumbus, jer i sada privatnici ne poštuju red vožnje i ne žele da slušaju otpravnike, jer kažu da im on nije gazda i da mogu samo da komanduju svojim GSP vozačima, jako se bahato ponašaju. Znam da je puno problema sa recimo linijama gde preovlađuju privatnici, konkretno 32, gde preovlađuje privatni prevoznik, prođu 3 32 na 3-4 minuta i onda GSP dođe posle 30minuta i svi se žale zašto toliko kasni, a ustvari je krenuo na vreme s terminusa, samo što su ovi prvo pobegli pre. Da ne govorim o tome da recimo kada im se žuri ne odu ni do krajnje stanice, kad se isprazni autobus, okrenu pre i voze nazad.
Postoji razlog, a to je kriterijum DJP, tj. ako je autobus stariji od 5 godina dobija manje novca do 40%, pa zato su dovezli Liaze iz Kragujevca jer za njih dobijaju punu cenu, tj. nego za niskopodne Volvo autobuse :/stf":1w7yeavq je napisao(la):Ако је добила на поклон, можда Швајцарци условљавају.
Или људи са периферије више чувају аутобусе.
Који би иначе био разлог да их распореде тако нелогично?
Тотални парадокс. Да се више вреднује лимена конзерва него напредна технологија.amm8990":sj2f142w je napisao(la):zato su dovezli Liaze iz Kragujevca jer za njih dobijaju punu cenu, tj. nego za niskopodne Volvo autobuse :/