Mislim da imaju 4 takva busa.Johnest_Hon":t28bdpxi je napisao(la):Videh danas novi Lastin d-deker ali ne na liniji 15 nego 491 cini mi se, kad sam se vracao sa Avale.
Zna li neko sta ce on tamo?
I on se delimično sklapa u Kragujevcu, obično završna obrada, salon, enterijer itd. Vulović je jednom prilikom rekao da njihov autobus košta od 150.000 do 190.000€, naglasio je da je sve isto sem završne obrade!stf":1xs9qqix je napisao(la):Није био Лиаз, него Маз, са њиховим логотипом, тј. није писало БИК него баш МАЗ.(трећа слика коју је постовао Амм8990)
Аутобус јесте нископодан и има климу, али одаје утисак да ће му брзо почети да отпадају делови. Завршна обрада као и у Икару, а кад упадне у сливник, помислиш на Поручника Драгуљчета.
Kako efikasniji način kada se otvara samo jedno krilo vrata, a pored nema mesta proći između prvog reda 2+2 sedišta! Ovo je samo mučenje ljudi, a ako već stoji lice koje će da pregleda karte, to može isto da se učini pa da ulazak bude na srednjim vratima koja su dvokrilna, a putnici da gravitiraju ka prednjim i zadnjim prilikom izlaska.stf":3r7pittu je napisao(la):Наравно да неће, иако је доказано да је ефикаснији начин.