[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=426530#p426530:1kwjoizu je napisao(la):
kkorisnikk » 05 Jan 2017 11:06 pm[/url]":1kwjoizu]Da to sam primetio, samo da se ne vratimo na period pre 2006 godine do kada su privatnici
sećamo se kakve sve krševe uvozili, sa sve mapama nemačkih gradova i reklama.
Videću da izguglam ali prilično sam siguran da se ovde krši neka od regulativa grada.
Grad se po obicaju bavi pogresnim stvarima na jos pogresniji nacin.
kopmania":1kwjoizu je napisao(la):
Manovi i solarisi na potezu 600 bolji su od većine gsp autobusa (novijih godišta) Bukvalno kada kupis polovni autobus iz nemacke , to je kao da si kupio nov
to zavisi samo od onoga sta si kupio i koliko si platio.
Generalno, grad umesto da se bavi standardima, i kvalitetom, tehnickom ispravnoscu, higijenom, redovnoscu i procentom ostvarenih polazaka ima idiotsku odredbu o broju novih vozila! :o
Pa umesto da naplacuju penale za vozila koja su prljava u putnickom salonu(i da krenu od CAF tramvaja, naravno) ,
kada nemaju grejanje, kada nemaju istaknute brojeve linija,
a da ne pricamo o tehnickoj neispravnosti i nemanju najosnovnije opreme (...)
bitno im je samo da se kupuju NOVA vozila.
Naravno, BANKE trljaju ruke, iste one banke koje su i pogurale ovakvu.... UPSSSS , sta ja to napisah? Ne, nemam dokaze o korupciji :bash:
I da se razumemo, to nisu smislili aktuelni vlastodrsci, da ne bude da kritikujem po stranackoj liniji.