Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
Јеси ли сигуран да знаш из ког ја разлога подвлачим :?: :violina: :wink:
Да те обавестим да сам грешком објавио и овај други пост,тако да ово није злонамерно... :roll:

Подвлачим да би се моје разликовало од других,и да лакше видим приликом прегледања. :wink:

Sjajno.
Hvala ti sto si podelio.
Inace OMSI simulator sam jedno vreme bas cesto "igrao"
Eto razloga da se opet uhvatim za volan ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Malo ste zakasnili kada je Beograd već 7-8 meseci dostupan. Na istom forumu imate i nekoliko domaćih autobusa.

@Сaле#
Ajd, posto vidim da uzivas da fotografises autobuse i da postavljas te fotografije na ovoj temi, probaj da ti format slike ne bude poremecen te dobijamo deformisane oblike van proporcija na njima.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

I ja bih te zamolio da ako ces skoro svaki dan da kacis po nekoliko slika, da se odlucis za tih nekoliko i da postavis u jednom komentaru, a ne ovako tri uzastopna komentara, samo zagusujes temu. I da ako stavljas vise slika, da jednu-dve stavis normalno, a ostalo su "spoiler" tagove, da tema ipak bude pregledna.

Mislim da je u ovom trenutku jako bitno reci da su autobusi nenormalno prljavi,padavina trenutno nema vec nekoliko dana,a autobusi se ne vide od blata i mulja.Da li ovo nadlezni vide a ne reaguju,ja ne znam,ali ako se vec vozimo sa losim autobusima,dajte bar da budu cisti.Mozda to nije alarmantna stvar za neke,ali meni je neshvatljivo da se ne peru autobusi po prestanku padavina.Ako je istekao neki ugovor sa Agencijom koja se bavi ovim delom posla vezanim za ciscenje,onda neka bar to bude objavljeno,da se zna,jer je ovo vrhunac sramote....

Занимљиво је како на Соларисима прљавштина има обрисе ваљда решеткасте конструкције испод лимарије.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=430819#p430819:y605ja0u je napisao(la):
predrag1978 » January 30th, 2017, 1:49 am[/url]":y605ja0u]Mislim da je u ovom trenutku jako bitno reci da su autobusi nenormalno prljavi,padavina trenutno nema vec nekoliko dana,a autobusi se ne vide od blata i mulja.Da li ovo nadlezni vide a ne reaguju,ja ne znam,ali ako se vec vozimo sa losim autobusima,dajte bar da budu cisti.Mozda to nije alarmantna stvar za neke,ali meni je neshvatljivo da se ne peru autobusi po prestanku padavina.Ako je istekao neki ugovor sa Agencijom koja se bavi ovim delom posla vezanim za ciscenje,onda neka bar to bude objavljeno,da se zna,jer je ovo vrhunac sramote....
Ovde je problem u niskim temperaturama , ranije je neko spoominjao da ne mogu da masine rade po minusima , jer se voda u njima zaledi , pa se ostecuju i one i autobusi.

@ Sale#
Takodje , trebalo bi da slike autobusa postavljas iskljucivo u ovoj temi , a ne da ih postavljas i u temi o odrzavanju. Ako ih vec postavljas u temi o odrzavanju , onda je neophodno i da das neki komentar na temu odrzavanja , jer u suprotnom se to smatra promasenom temom.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=430819#p430819:4afkhm3w je napisao(la):
predrag1978 » 30 Jan 2017 12:49 am[/url]":4afkhm3w]Mislim da je u ovom trenutku jako bitno reci da su autobusi nenormalno prljavi,padavina trenutno nema vec nekoliko dana,a autobusi se ne vide od blata i mulja.Da li ovo nadlezni vide a ne reaguju,ja ne znam,ali ako se vec vozimo sa losim autobusima,dajte bar da budu cisti.Mozda to nije alarmantna stvar za neke,ali meni je neshvatljivo da se ne peru autobusi po prestanku padavina.Ako je istekao neki ugovor sa Agencijom koja se bavi ovim delom posla vezanim za ciscenje,onda neka bar to bude objavljeno,da se zna,jer je ovo vrhunac sramote....

predraze, ako uzmes peskir , krpu ili bilo sta slicno, pokvasis i stavis na prozor ili terasu, u roku od 10-15 minuta ce ti postati jasno da to sto nema padavina ne menja nista.
napolju su ozbiljni mrazevi koji traju preko celog dana i tako je vec nedeljama. nocu kada je vecina autobusa u `garazama` temperature se spustaju blizu minus deset .
Srbija Метеоролошко упозорење

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ (до 01.02.2017.)
НА НИСКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ:
У понедељак (30.01.) ујутро још понегде јак мраз (температура нижа од -10 °C). Понегде у Војводини и у Тимочкој Крајини задржавање магле или ниске облачности већи део дана са највишом дневном температуром мало испод 0 °C (ледени дан).
http://www.hidmet.gov.rs/ciril/upozorenja/index.php
Dok ovo pisem ( 02.25 30. januar 2017) u Beogradu je :
Температура: -6.8 °C
izvor: Republicki hidrometeoroloski zavod

Imaju se četke i voda, ako ne rade mašine, kako mogu obrisati samo garažni, mogu ceo bus ionako ima višak besposlenih u garažama.

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka

Kako si ti genijalno to smislio. :?
Prvo, po garazama nema viska zaposlenih. Ima po kancelarijama, ali takve po zakonu i sistematizaciji radnih mesta ne mozes naterati da peru autobuse. Takvi (visak) trebaju (i moraju) biti otpusteni, nakon sto im se eventualno ponudi prekvalifikacija i prelazak na drugo (losije) radno mesto (sto naravno niti jedna od tih osoba nece pristati.
Drugo, terati radnika (coveka) da na velikom minusu koji ne odgovara masinama i dovodi do njihovog ostecenja pere sa vodom je eticki i humano, maksimalno, zar ne?
Tvoj stav u ovom postu podseca na ponasanja nasih ``privatnika-preduzetnika`` (namerno pod navodnicima, jer vlasnici velikih i uspesnih privatnih preduzeca nemaju ovakav gotovo robovlasnicki stav).

Pre nego nesto pozelimo drugima, zapitajmo se zelimo li to sebi, svojim roditeljima ili svojoj deci....

Autobusi jesu odvratno prljavi, ali radje prihvatam da budu takvi, nego da neko zbog mog vizuelnog uzitka dobije upalu pluca ili nesto jos gore.

Kako се остали превозници боре са проблематиком прања возила зими, поготову у другим државама (скандинавија, бивши ссср, канада)?

Vrh