Biciklistkinja
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 23.07.2014.
- Pohvaljen
- 2.413
U skandinaviji našom logikom ne bi rali autobuse od kraja avgusta do početka juna
Laki +1.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=430862#p430862:15v8syky je napisao(la):laki72 » Pon Jan 30, 2017 9:13 am[/url]":15v8syky]Kako si ti genijalno to smislio. :?
Prvo, po garazama nema viska zaposlenih. Ima po kancelarijama, ali takve po zakonu i sistematizaciji radnih mesta ne mozes naterati da peru autobuse. Takvi (visak) trebaju (i moraju) biti otpusteni, nakon sto im se eventualno ponudi prekvalifikacija i prelazak na drugo (losije) radno mesto (sto naravno niti jedna od tih osoba nece pristati.
Drugo, terati radnika (coveka) da na velikom minusu koji ne odgovara masinama i dovodi do njihovog ostecenja pere sa vodom je eticki i humano, maksimalno, zar ne?
Tvoj stav u ovom postu podseca na ponasanja nasih ``privatnika-preduzetnika`` (namerno pod navodnicima, jer vlasnici velikih i uspesnih privatnih preduzeca nemaju ovakav gotovo robovlasnicki stav).
Pre nego nesto pozelimo drugima, zapitajmo se zelimo li to sebi, svojim roditeljima ili svojoj deci....
Autobusi jesu odvratno prljavi, ali radje prihvatam da budu takvi, nego da neko zbog mog vizuelnog uzitka dobije upalu pluca ili nesto jos gore.
becks89":3s4183cv je napisao(la):Nek si ti pametan, ne odgovori mi jel i za svoja kola cekas sezonu kupanja da bi ih prao ili ih peres i preko zime.
Žika":7ko39kso je napisao(la):Beks , koje crno isključivanje vozila i zamena sa rezervom da bi se opralo u toku dana. Pa to košta i traje dva sata.
20 minuta da se autobus opere ručno spolja i iznutra ? Nema šanse.
Opet zaboravljaš da najskuplji radnik je bolestan radnik a još gore ako napraviš od njega invalida.
Na žalost perionice su svo vreme otvorene i pored velike hladnoće problem je i promaja. Pere se hladnom vodom i problem zaleđivanja je prisutan. Ako izuzmemo vozila po podu perionica se zadržava voda koja bi se jako brzo zaledila i sve bi ličilo na klizalište.
Zamenjivanje teza?!, što pereš svoj auto od soli i prljavštine, što samo ne obrišeš taman toliko na šajbi da možeš da vidiš?laki72":3pc3ksk8 je napisao(la):becks89":3pc3ksk8 je napisao(la):Nek si ti pametan, ne odgovori mi jel i za svoja kola cekas sezonu kupanja da bi ih prao ili ih peres i preko zime.
Ne uamenjuj teze, to nije korektna komunikacija.
Ne cekam sezonu 'kupanja' (valjda tu mislis na letnje mesece), ali ih i ne perem po zestokom mrazu.
Konkretno ove time to znaci da ih nisam oprao od pre Nove godine.
Problem?
Ne vidim da jeste, jer i da sam ih oprao posle 2 dana bi bila ista.
Malo je uz ciscenje snega odlazila i prljavstina, a eto za naredne dane predvidjaju temperature iznad nule, pa ce i moj limeni ljubimac (kao i vozila u GSP-u) biti oprana.
A sad mi objasni, koje veze ima pranje spoljasnosti vozila, sa povrackom koju spominjes?
Ili je to dete tu radnju obavilo po spoljasnosti, ili ti ne pravis razliku, vec samo posto povremno 'tezgaris' za privatnika gledas da 'pljunes' po GSP-u, pa nebitno dal ima ili nema razloga za to.
Jer da se razumemo, GSP-u treba jedna totalna reorganizacija. Odnos broja ljudi radnika i uprave mora da se promeni, a garaze da se renoviraju, pa da budu dostojne coveka. Odliv vozaca i mehanicara je konstan, sto svakako nije dokaz lenstvovanja, vec neceg drugog.
Ja koliko znam, vozaci i mehanicari se ne otimaju za radno mesto u GSP-u?
Ispravi me ako nisam u pravu?
Pa kad je vec toliko opusteno u tom preduzecu, zasto beze iz njega?
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Aha, dakle ipak nisu neradnici, vec su morali sacekati da se steknu uslovi (temperatura)...Saobraćajna Kamera":usynu3wz je napisao(la):Kosmaj je jutros izvezao čista vozila.
Dakle, može.
becks89":usynu3wz je napisao(la):I Novi Beograd, samo Zemun dirao nije, ladno s' ove strane...
Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
Kosmaj je nagori pogon Gsp-a, to je i direktor Gsp-a potvrdio[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431096#p431096:1et2b925 je napisao(la):laki72 » Uto Jan 31, 2017 11:27 am[/url]":1et2b925]Aha, dakle ipak nisu neradnici, vec su morali sacekati da se steknu uslovi (temperatura)...Saobraćajna Kamera":1et2b925 je napisao(la):Kosmaj je jutros izvezao čista vozila.
Dakle, može.
becks89":1et2b925 je napisao(la):I Novi Beograd, samo Zemun dirao nije, ladno s' ove strane...
Zemun ko Zemun...
Imam utisak da su preuzeli 'titulu' najgoreg pogona...
Decenijama me je do stana vozio Kosmaj na liniji 42, dok nisu dosli privatnici.Neca3131":2a09bm17 je napisao(la):Kosmaj je nagori pogon Gsp-a, to je i direktor Gsp-a potvrdio[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431096#p431096 je napisao(la):laki72 » Uto Jan 31, 2017 11:27 am[/url]":2a09bm17]Aha, dakle ipak nisu neradnici, vec su morali sacekati da se steknu uslovi (temperatura)...Saobraćajna Kamera":2a09bm17 je napisao(la):Kosmaj je jutros izvezao čista vozila.
Dakle, može.
becks89":2a09bm17 je napisao(la):I Novi Beograd, samo Zemun dirao nije, ladno s' ove strane...
Zemun ko Zemun...
Imam utisak da su preuzeli 'titulu' najgoreg pogona...