Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
Ехехе сећам се ових радили су негде до 2004 или 5, и на 31 чак

Имали су удобна седишта са екокожом, не разумем зашто се то више не ради мање се прљају лакше се перу једино што људи оће да поцепају

Garaza im je bila na Ledinama koliko se secam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Polako se gasi WIFI po GSP vozilima dok se ne pređe na Telenor ili Vip.

Ja kao dezurna osoba koja je ovde govorila da wifi radi super sada okrecem list i govorim da meni vec mesecima ne radi wifi u 90% vozila. Prikaci se, ali kaze da nema interneta. :lol:

Мени исто. А у почетку ме је зезао углавном у Солароима док је у тролама радио одлично.

да мртви ГСП не може годину дана да офарба бусеве. мислим да ове старе

Пре неки дан сам видео офарбани бус на 95, мислим да је 1096 или тако нешто, оно је срамота, ем што је фарбан ко крпом, ем што се пола боје ољуштило, ужас.

Sta ce biti sa farbanjem solarisa i japanaca?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da bi najbolje i najekonomičnije rešenje bilo da se već kupljeni autobusi ne farbaju, a da se samo novi naručuju crveni.
Novac namenjen farbanju bolje da usmere u održavanje, češće pranje spolja i čišćenje iznutra, servis klima, servis harmonika i vrata, da su vozači uredni u unificiranoj odeći.

umesto sto farbaju nove buseve neka srede grejanje .GB1054 radi bez grejanja.PUtnici se smrzavaju a i vozac zajedno sa njima
GB1375

20161227_134259.jpg

nesto se dans desavalo patrola policije oko busa u bka oko 13 h

И синоћ око 5-6 је стајао један Соларис и код њега на улазу у Теразијски тунел из правца Бранкове.

GSP tacnije pogon Zemun treba zapaliti... Mesecima kulja u meni, a danas su dokazali da su sramota... Od 16:50 do 17:35 NIJEDAN 73 iz Bloka 45 nije krenuo ka Batajnici, 45 i 94 prodjy prazni, dolazi 610 ono tragedija kolike su demonstracije... Napominjem, da radim u Bloku 61 i da su mi 73 i 610 najbrze opcije do tamo, da ne kruzim sa 45, 71 i 601. Nekada je 73 pre Kosave bio za primer... A sad? Groblje riksi prve klase. U zglobni 73 ka Zemunu se kod Erport Sitija se ne ulazi kad prvi naleti. Nije preterivanje, vec CINJENICA!

Sa Voždove slike, zar nije zabranjeno da uveženi polovnjaci voze na linijama
u Beogradu?

Sto se tice 73,mogu slobodno da kazem da je ova linija doslovce upropastena,a kad pogledate da na liniji najvecim delom rade bivsi autobusi pogona NBGD iz 2011 godine,onda vam je sve jasno.Jos na sve to svaki ali doslovce svaki autobus je em pun em prljav kao da je opran pre pola godine poslednji put.Ova linija morala bi da bude obuhvacena prvom narednom isporukom zglobnih autobusa,koja ce svakako zakaciti pogon NBGD,a evidentno je da ce sigurno ubrzo doci do spajanja pogona Zemun i NBGD,jer na ovako prometnu liniju stavljati solo krseve Pogona Zemun je isto kao kada biste stavili solo buseve na 95....

Vrh