spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.471
Realno kakve kante proizvodi Nibus, ovaj Ikarmerc ce doci Nisu kao pravo osvezenje tako da ja vidim to kao neku dobru vest.
Da mateja, samo upravo taj kako si i sam primetio teatar jeste svrha cele price. U Srbiji se na zalost vec neko vreme ne zivi vec iskljicivo 'glumi'.Матеја Бељан":1d6cmgp1 je napisao(la):Нити ће Београд да пропадне због једног аутобуса, нити ће Ниш да се препороди. Ово је симболични гест, који вређа и Нишлије и Београђане. Ако заиста мисле да помогну Нишу то треба да раде кроз буџет, и немам ништа против асиметричне расподеле средстава, али имам против дељења имовине на овај театрални начин. Да је неком граду цео возни парк однела поплава, оваква донација би имала смисла, то би била потпуно друга ствар...
Не знам, ти си дежурна паметница овде, просветли нас молим те. Што се осталих тиче, довољно је да укуцате Citaro LE на гуглу и све ће вам бити јасно.becks89":2b6pjmvg je napisao(la):Ako su predviđena, što su produživali šasiju?
Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
Šomi, izleteo si sa konstantacijom ubeđen u istinitost svoje tvrdnje, te bih te najljubaznije da bez spinovanja, odgovoriš na moje pitanje, budući da si, pretpostavljam, upućen u tematiku, čim tako sigurno odgovaraš.Somi303":1vo2fga9 je napisao(la):Не знам, ти си дежурна паметница овде, просветли нас молим те. Што се осталих тиче, довољно је да укуцате Citaro LE на гуглу и све ће вам бити јасно.becks89":1vo2fga9 je napisao(la):Ako su predviđena, što su produživali šasiju?
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Не разумем у чему је проблем, шасија је сечена и продужена јер не стиже у пуној величи аутобуса.becks89":106q8p2e je napisao(la):Šomi, izleteo si sa konstantacijom ubeđen u istinitost svoje tvrdnje, te bih te najljubaznije da bez spinovanja, odgovoriš na moje pitanje, budući da si, pretpostavljam, upućen u tematiku, čim tako sigurno odgovaraš.Somi303":106q8p2e je napisao(la):Не знам, ти си дежурна паметница овде, просветли нас молим те. Што се осталих тиче, довољно је да укуцате Citaro LE на гуглу и све ће вам бити јасно.becks89":106q8p2e je napisao(la):Ako su predviđena, što su produživali šasiju?
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока