Duze nego uobicajeno? Ovde imamo neki novi termin i poenta ove price je da je sadista od vozaca namerno cekao da ti dotrcis i onda pobegao. I dalje ne mogu da verujem, da si zaista uveren u to da postoje ljudi koji ispoljavaju svoje frustracije maltretirajuci ljude, tako sto ih ispaljuju.
Sam apsurd je 'cekanje duze od uobicajenog', ne postoji uobicajeno vreme stajanja u stanici, ne postoji ista situacija u saobracaju, pa tako ni u javnom prevozu, stoga ne postoji ni uobicajeno ponasanje.
Vozaci u momentu kada su se uverili da su ljudi bezbedno usli, zatvorili vrata, pustili kocnicu, podigli rucnu, daju levi migavac i gledaju u levi retrovizor, stoga i da hoce ne mogu da vas vide, druga stvar, preglednost retrovizora je ogranicena, stoga i vidno polje, a iz iskustva znam da istrcavaju iza autobusa i sa strane i cude se sto ih ne vide.
Gotovo da sam siguran da tvoj hejt ka vozacima, ide od nekog neprijatnijeg iskustva sa nekim pojedincem, koji nazalost, postoje, koji kvare imidz i stete kolegama i firmi, ali postoje i u drugim zanimanjima i to je kod nas, nekako normalno.