tragac":17im30oj je napisao(la):
Becks, objasni ti nama zašto su putnici izbačeni iz busa kad već vozač po tebi nije znao šta je uradio. Celo veče pričam o tome a ne o samoj nesreći. NJEGOVA REAKCIJA JE PROBLEM A NE UDES četvrti put...
Prvo, nigde ne piše da su svi putnici izbačeni, piše izbacio putnike, s' obzirom ko je sve novinar, može biti i da je otvorio da izađu, ali zbog bolje čitanosti koriste reči koje su dvosmislene. Zar stvarno misliš da sad može tebi da padne na pamet u ovom trenutku da isključiš autobus, jer ne znam šta i da niko to ne vidi, pa prvog momenta kada je skrenuo sa trase ili nije stao na sledećoj stanici, mogli su da vide ko je.
Pokušavam da objasnim svim užarenim glavama da je nemoguće osetiti tako nešto, a nije moguće ni videti na ogledalima, to je hod prikolice koji ide na procenu vozača. Žalosno je u celoj priči što je dete povređeno, pa kako god da je povređeno, a još žalosnije ako je vozač profesionalac, čuo ili nekim slučajem znao da je udario osobu, još gore u ovom slučaju dete i da nije reagovao. On nije dunđer za volanom, sa kupljenom dozvolom, profesionalac bi morao da se ponaša dosta odgovornije i da bude za primer, kao što dare reče, bez obzira na krivicu, bacio je ljagu i na svoju profesiju i na svoje kolege.
solecar":17im30oj je napisao(la):
Možeš da ponavljaš do sutra , i da govoriš na milion različitih načina , becks će svaki put da da odgovor kojim će na kraju doći do toga da vozačeva krivica ne postoji jer nije ni znao da je nešto uradio , a to što je izbacio putnike može da bude zato što je vozilo imalo neki kvar u datom trenutku.
Aj da te zamolim, da mi se skineš sa vrata i da svoje frustracije lečiš negde drugde, smaraš preterano.
biftek":17im30oj je napisao(la):
Jos jedna zanimljivost iz gsp-a, sinoc u novom ik 112le gb 3201 pokusao da se povezem na wifi, ima mrezu ali nema prenos podataka. Pre toga vozio se starim ik201 ili ik203 gb 1280 u njemu nema nalepnica za wifi ali mu wifi radi kao lud. Samo mi nije jasno nov bus nema, a stari bus ima wifi.
Novi gotovo svi imaju problem, ne znam razlog, u kantama radi extra...