zexland
Advanced
Дошљак":3gmnl0n9 je napisao(la):Maда ми некако фали боја слонове кости у висини прозора на свим овим поцрвенелим аутобусима. Велики пропуст што је то изостављено у конкурсу.
Na svu srecu sto jeste
Дошљак":3gmnl0n9 je napisao(la):Maда ми некако фали боја слонове кости у висини прозора на свим овим поцрвенелим аутобусима. Велики пропуст што је то изостављено у конкурсу.
liponiiiii":2n4f25na je napisao(la):Samo da napisem jednu vest![]()
Neobus autobuse za jedno 10 godina ima samo da gledamo na slikama
http://jugokomercija.com/jugokomercija- ... 0-10-2015/
Rasprodaje se i poslednji sraf koji je bio vezan za autobuse od fabrike ostaju samo zidovi ....
zexland":3omjg8wf je napisao(la):Дошљак":3omjg8wf je napisao(la):Maда ми некако фали боја слонове кости у висини прозора на свим овим поцрвенелим аутобусима. Велики пропуст што је то изостављено у конкурсу.
Na svu srecu sto jesteionako nas vracaju sa ovom bojom u 90e...jedini spas da se ovo otvori malo je da svaki bus ima nalepljen novi logo, koji nije lose ispao.
Дошљак":2if0733z je napisao(la):zexland":2if0733z je napisao(la):Дошљак":2if0733z je napisao(la):Maда ми некако фали боја слонове кости у висини прозора на свим овим поцрвенелим аутобусима. Велики пропуст што је то изостављено у конкурсу.
Na svu srecu sto jesteionako nas vracaju sa ovom bojom u 90e...jedini spas da se ovo otvori malo je da svaki bus ima nalepljen novi logo, koji nije lose ispao.
Не знам, по мени је веома неозбиљно од свих да нови аутобуси (по изабраном решењу) имају једну шему, а стари префарбани другу.