Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 300 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    317
Bez blama mogu da patentiraju Styling by Kosmaj.
Kako li dobi homologaciju za prepravku i izlazak u saobraćaj ?

Jel linija 85 ulazi sad u drugu zonu ili ne? :) Provozao bih se a ne znam da li da pored mesečne uplatim nešto na ovu nepersonalizovanu.

nLi6VeX.jpg

85 prvi dan linije. Na sredini ko da se prelomio bus i pao do zemlje

Nije ovo 85, ovo je garažni broj 941, neka druga linija je u pitanju :) Mislim da je 23 ;)

Pozadi mu pisalo 85 na onoj staroj ploci sa zutim linijama, mada mozda nisam dobro video. Samo takva guzva se napravila, na ulazu u stanicu stao

Po tablicama ovo je karaburski autobus, gar.br. 941, a moguce je svasta, ipak je karaburac u pitanju :D

И даље ме фасцинира чињеница да се погон на Карабурми назива Карабуром.

Ne, naziva se karaburom, vec su karaburci radnici sp Karaburma, koliko znam nije nepravilno reci, karaburac, (karaburmac, probaj da izgovoris samo), stoga do sada i koristim te nazive. Ispravi me ako gresim?

dsc03842.jpg

ovo je danas izdahnulo na 27 u bka ,danas opsti raspad sa prevozom i onda nidje kontrola da popricamo o kvalitetu

becks89":es8ywh5o je napisao(la):
Ne, naziva se karaburom, vec su karaburci radnici sp Karaburma, koliko znam nije nepravilno reci, karaburac, (karaburmac, probaj da izgovoris samo), stoga do sada i koristim te nazive. Ispravi me ako gresim?
Па грешиш јер погрешно изговараш, шта фали рећи Карабурмац? Глупо звучо јер је само име глупо, али тако треба.

Davno sam isao u osnovnu, nisam siguran, ali to pretvaranje u karaburci spada u onu asimilaciju suglasnika, mozda i gresim, ali sam skoro pa siguran da nije nepravilno koristiti ta dva izraza. Sem sto je tebi glupo, nisam dobio odgovor zasto je nepravilan moj nacin pisanja? U svakom slucaju, da ti nebi smetalo pisacu to M koje je od krucijalnog znacaja za tebe...

Шта да ти кажем, врати се у основну :D Таман да научиш да постоји сасвим добра замена из српског језика за реч круцијално ;)

Nek si ti meni edukovan, ali nisam dobio objašnjenje zbog čega je to nepravilno reći, kao po običaju, argumenata bez :)
Ako nisam u pravu, ispravi me, ali mi reci gde grešim, ovako ostaje samo na standardnim prozivkama ;) :)

karaburci ili Karaburmci pitanje je sad?gde ste Karaburci iliti gde ste Karaburmci :D

Не знам шта ти није јасно, не каже се карабурац, већ карабурмац. Јел треба и да ти нацртам?

Treba da mi nacrtaš, zašto je Karaburac nepravilno. Zamolio sam te već 2 puta.

Зато што је Карабурмац правилно. Ако желиш да ти нацртам, кафана каленић, 27.12 у 16:00. Видимо се :)

Nebitno, od tebe, nisam ni očekivao da ću dobiti razlog, jer ga ni sam ne znaš. Kao što ni do sada nisam dobijao razlog. Ali, da nebi više diskotovali po tom pitanju, u formuskom izlaganju ću pisati karaburMci, čisto da ti ne bode oči. A kafana, može brale, nije problem ;)

becks89":6f9kgua9 je napisao(la):
Nek si ti meni edukovan, ali nisam dobio objašnjenje zbog čega je to nepravilno reći, kao po običaju, argumenata bez :)

Шоми није едукован, него је образован.

dare":6f9kgua9 je napisao(la):
karaburci ili Karaburmci pitanje je sad?gde ste Karaburci iliti gde ste Karaburmci :D

А да ли може КараМбурмац ? :lol:

Vrh