Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 300 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    317
laki72":171oya7w je napisao(la):
Koliko god da kasnis i zuris, kroz grad na malim razdaljinama divljanjem mozes stici maksimalno par minuta pre!!!

Ako imaš sreće da stigneš.

Tako je...
Ima u nasem narodu poslovica koja kaze `pozuri se polagano`

Prvi prelazak busa preko novog mosta :D
1798580_10203118955083485_8661559338471128984_n.jpg
,

nije zgoreg i ovde da se postavi:
Za građane je značajno to što će već od petka tim mostom putnici moći da se prevoze novom autobuskom linijom 85, koja će saobraćati od Borče III do Banovog brda.

Dorcolski44":3nd8maz4 je napisao(la):
Zašto su Ikare proizvedene 1994.-2000. nazvali ,,Barbika''?

Zato što se lome i uvijaju kao Barbi lutke. I naravno požuteli su u međuvremenu.

Becks utisak vožnje mostom i kako su uklopili rak ranu naše mostogradnje češljeve ?

Žika":13qi9pei je napisao(la):
Dorcolski44":13qi9pei je napisao(la):

Zato što se lome i uvijaju kao Barbi lutke. I naravno požuteli su u međuvremenu.
Браво Жико!Улепша ми дан.
spatiotecte":13qi9pei je napisao(la):
Dorcolski44":13qi9pei je napisao(la):

Valjda zato sto su lepi. :D :lol: :oops:
вала јесу лепи

Žika":1i6lgzab je napisao(la):
Becks utisak vožnje mostom i kako su uklopili rak ranu naše mostogradnje češljeve ?
Fino je sve, na par mesta baš osetiš podrhtavanje i treskanje, nov je još, videćemo kroz koji mesec kad krenu šleperčine preko njega, da vidimo kako su to kinezi odradili :D

Prvo sa pomislio da je neka nova linija za Banju Vrujci.

Kakvi pogledi

Evo fotografija od danas, vozilo staro 6 godina, ne zna se šta se više trese, raspada, odakle šta zveči, odakle šta otpada, katastrofa...
Iza sedišta vozača se ne zalazi, mož' nešto da ujede...

Jedan od retkih koji imaju pojas :)

Neka od guma vozačevog prozora, sam prozor zvoni jer je staklo kraće nego što bi trebalo, pa onda šiba na sve strane i pri najmanjoj neravnini

Sedište u paroli snađi se

Prva dva svetla do kabine vozača su prefarbana crvenim sprejom, izgleda noću kao kupleraj najgori, međutim to je verovatno odrađeno da bi bila što manja refleksija na šajbu, bar ja pretpostavljam, jer mi deluje nelogično da su huligani ofarbali to u prednjem delu busa, koji je za svaku pohvalu što se grafita i toga tiče, skoro da ih i nema, jedan ili dva u celom busu, dakle čišćeni su :)

A onda i parola snađi se što se farova tiče, koje bukvalno i nema, maglenke nijedne ne rade(povađene su), svetla za noćnu vožnju bacaju kud stignu, a i ne čudi :D

Žalosno stanje za tako mlado vozilo, šta drugo reći, za pohvalu je zaista što je potpuno čist, takođe manje više od vitalnih delova je sve ispravno, sem tih prednjih svetala koja su rastrešena i loša, sve sijalice rade i to je za pohvalu.

Sećam se ovoga.

Hvala na slici.

Drago mi je da je to neko zabeležio.

Vrh