Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
Ako stigne poruka iz direkcije pali se klima , drugačije sledi ribanje vozača zbog veće potrošnje goriva.

Evo kako je prošao jedan sveže remontovani :)
O432i20.jpg

ROKV1ja.jpg

I još jedna iz SP "Zemun" :)
W1jPDiW.jpg

E da, gar. br. 382 je "dobio turažu" na Z.Vencu preksinoć, na svu sreću vozač se nekako snašao pa je legao na sirenu, a u jednom momentu je valjda od rupa i treskanja uhvatila i povučena ručna kočnica, pa je nekako obuzdao šklopociju od 18t. Na sreću niko nije povređen!

kad je bilo ovo cukanje :evil:
Proradio 1151 video sam ga danaas u 11:30 kod Buvljaka isao je prazan u smeru prema Super Veru.Pozadi mu je pisalo broj 56 .Nisam siguran da li je to bio na probnoj voznji ili se ukljucivao na liniji 56.Ja sam u to vreme bio u 94-ci u smeru ka Miljakovcu.Ali ova vest mi se nimalo ne dopada. :bash:

Pa to je Kosmaj tebra to se dalo i ocekivati :twisted:

Ne znam kada je bilo, ovakav juče viđen u garaži.
Kako bi trebalo da reaguje vozac ovog cuda?! On to vozi 8h.
Moguce da mu je samo jedno crevo spalo, pa da imamo ovakav efekat...

Ne vidim gbr, ali ima jedan koji vec dugo vreme ispusta crni dim, tako da, ako je isti autobus, onda ovo nije nova ili trenutna stvar.

becks89":17j1ucv1 je napisao(la):
Ne znam kada je bilo, ovakav juče viđen u garaži.
Kako bi trebalo da reaguje vozac ovog cuda?! On to vozi 8h.
Moguce da mu je samo jedno crevo spalo, pa da imamo ovakav efekat...
Ovaj fotkan danas, oko podneva.

Oko mercedesovih autobusa

preuzeto sa http://www.istinomer.rs/stav/analize/niko-nece-srpski-mercedes/

Niko neće “srpski mercedes”
Prošla su tačno četiri meseca otkako je prvi “srpski mercedes” izašao sa proizvodne trake fabrike “Ikarbus”, a za njega još nije pronađen kupac. Prema rečima generalnog direktora “Ikarbusa” Aleksandra Vićentića, osim prototipa nije napravljeno nijedno novo vozilo, a za sada jedini “srpski mercedes” nalazi se “na homologaciji”, na testiranju u ovlašćenoj laboratoriji. Vićentić ističe da je glavni krivac – kriza. - See more at: http://www.istinomer.rs/stav/analize/ni ... UU5xX.dpuf

Glavni krivac je los dizajn, prepomezna najava saradnje... A i istorija losih autobusa koje su napravili u poslednjih 10 godina. Srecom pa GSP nije kupio taj autobus, a nadam se da to toga nikad nece doci.

Аутобуси су нам такви какви су али и њих морамо да чувамо и одржавамо а не да људи прљају руке и одећу зато што се не обришу ручке и седишта. Бар толико могу да одржавају ако већ штеде на моторима или новим аутобусима.

Danas u pola 5 ljudi se vracaju sa posla a razmak izmedju dve osamnaestice 12 stanica... u SRED spica jedna od najbitnijih linija u gradu... 74 koju takodje koristim ide u razmaku od 2 stanice... Da li su oni normalni?!

Нису нормални. Претпрошле недеље сам, први пут у животу, 95 чекао дуже од пола сата. Градски превоз у Београду се вратио деценију и по уназад.

možda je bio zastoj na pančevcu. često se dešava sa maratonskim linijama da je negde zastoj i da se to odrazi na celu liniju.

Sinoc kombinuju 305 sa 304 u devet sati.. Potrebna su im DVA autobusa da bi odrzavali liniju u tom periodu jer busevi idu na pola sata i ni to ne mogu da obezbede :evil:

marrecar":21mr5yjn je napisao(la):
Jedva cekam septembar.

Pazi, tada na scenu stupa alekova mečka u spas. :mrgreen:

Ako stvarno promene propise i dozvole tom autobusu da saobraća BG ulicama, onda smo
prava banana država. Džibuti ima sređeniji pravni sistem i propise.

Iz koje li su rupe izvukli 111 bus sad na liniji 50. Kontam da je star bar 20 god

Poslednji put sam se vozio jednim ik111 bas na 50, mislim da je to bilo u septembru, oktobru, a moguce je da je ipak pre godinu dana. Od tada nijedan nisam video u saobracaju, a to samo govori kako se stanje Kosmaja pogorsava svakim danom i da je onaj remont mutanta i ik103 uzaludan.

Čini mi se da sam jednog sinoć video na 306.

loyola":j8jm50wl je napisao(la):
Ovo je garazni br, a koji je model pojma nemam :)
Pardon, mada je tvoja poruka bila konfuzna, s obzirom da Fapovi stalno izlaze i da je 111 cesto vidjen, prvo sam pomislio na ik111.

Vrh