Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
Radnicima toplane je tramvajska stanica na 300 metara. A pri tome ispred toplane je veliki parking gde parkiraju radnici. Dalje, vecim delom trase se poklapa sa 95, pa je samim tim linija besmislena.

Ovo pričam iz razloga što se već nekoliko dana vozim linijom 60 iz pravca zelenjaka ka toplani polazak oko 15 45. Do sada se nije desilo da posle železničke stanice. Linija preveze 3-5 putnika, uglavnom cigana, do naselja staro sajmiste i dalje ostane do 3 putnika, koja siđu u naredne dve stanice. Ako vec mora da postoji prrvoz za žitelje naswlja starog sajmišta onda bi ta linija mogla da okreće kod recimo fabrike betona ili mostogradnje. Nema potrbe za dalje.

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока

7tFS7S4.jpg

RNTLEIf.jpg

dUdH273.jpg

Međunarodno takmičenje vozača i automehaničara: I dame u štiklama "teraju" autobus!

M.Jovićević | 21. 06. 2014. - 16:14h | Foto: J.Vučetić | Komentara: 0
Tradicionalno 17. međunarodno takmičenje vozača i automehaničara, koje je danas održano u krugu preduzeća "Lasta", pamtiće se pre svega po ovom kuriozitetu: "rame uz rame" sa svojim muškim kolegama u vožnji autobusa prvi put nadmetale su se i - tri dame!
484415_lasta-foto-jelena-vucetic-3_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/475249 ... ju-autobus

Svaki put zaboravim da spomenem, a sad me i podseti ovo. Pre par nedelja sam iz 306ice video autobus Laste, i to bas medjugradski. Kad ono na mestu vozaca, zena. Sad kad gledam ovu sliku, mislim da sam video ovu skroz levo, samo sto je tad imala naocare za sunce pa sad nisam siguran. Ali sam bio odusevljen i zadivljen, za mene potpuno neobicno videti zenu kao vozaca autobusa, a pogotovo kada su u pitanju medjugradski tipovi.

Video si Danijelu, plavusa kratko osisanu, pegla Sm. Palanku redovno :) Radila je dugo na 78 u gradskom prevozu :) Dacika tera k'o prava, odlicna je!

Nisam nju sto posto, imala je bas ovako crvenkastu kosu. Zapamtio bih da je plavusica :D A skretala je iz pravca Boleca ka Bubanj potoku, tj. Lestanima, samo ne znam da li je bio prazan bus, mozda je isla ka garazi.

Onda si video Ivanku, nje nema na slikama, ali ona jedina sa Dacom tera turistiku :) Nažalost, nju ne znam, znam da je duže za volanom i da uteruje zgloba u rikverc na kanal k'o iz šale, što mnogi muškarci ne umeju i beže od toga k'o đavo od krsta...

marrecar":3eajflal je napisao(la):
Nisam nju sto posto, imala je bas ovako crvenkastu kosu. Zapamtio bih da je plavusica :D A skretala je iz pravca Boleca ka Bubanj potoku, tj. Lestanima, samo ne znam da li je bio prazan bus, mozda je isla ka garazi.
Video si Snezu, redovna je na Smederevcu, cini mi se da vozi sta stigne, odnosno koji Berkhof je ispravan.
Danijela je malo nervoznija, ali je i ona redovna na smederevcu.
Pozdrav

Znači ima i četvrta žena vozač u Lasti, Daca, Ivanka, Marija i Sneža, eto i neka nova informacija za mene... :)
Nije Dacika nervozna, ne voli Dafa, navikla je na automatika :) :D

Nije mi jasno zastonsu napisali da voze u stiklama kad je to zabranjeno.

Zaosta ti novinari bi ttebali da se oslobode stereotipa.

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока

Zašto što dame nose štikle, nigde ne piše vozile su u štiklama :) ;) Ili ja nisam dobro video :)

to je opet predrasuda.

dosta žena ne nosi štikle.

kao odprilike kad bi napisao da svi muškarci gledaju fudbal.

To je ta inspekcija koja kontroliše GSP!!!

Beograd: Gradski inspektor uhapšen zbog mita

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su M.K., zaposlenog u Sekretarijatu inspekcijskih poslova Gradske uprave Grada Beograda zbog sumnje da je primio mito.

Prema saopštenju policije, M.K. se sumnjiči da je od radnika jedne firme iz Aranđelovca tražio i primio 200 evra, kako ne bi obavio službenu radnju koju je bio dužan da učini.

Naime, osumnjičeni nije napisao kaznu za prekršaj po osnovu Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju, koju je bio dužan da napiše.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/476138 ... -zbog-mita

On je bar uzeo pare, ti lažiraš i za dž...

Kontrola GSPa je po svim većim terminusima, gledaju vreme kretanja, rad klime i sl. Napisano preko 40 prijava za 1 dan...

A otkud ti znaš da on lažira za dž. Možda je i on primio neke pare , a da ti to nisi uspeo da saznaš iz svojih super poverljivih izvora.

Drveni advokat sta tebe boli? Da nisi i ti kumovao slucaju?

Samo da upisem da smo pobedili GSP i massel, konacno zamenjena reklama!

Реално Соле, видиш да и Филипа заболе за његово трабуњање ;)

Послато са ST23i уз помоћ Тапатока

Imam ja svoje razloge zašto to radim , ali o tome još uvek neću.

Hahahahahahahah, e živote sa kim se ja raspravljam :lol: :lol: :lol: E bože...

Da skrenemo malo sa ove besmislene rasprave... Premijerno...
qaFWec3.jpg

Da se vratimo malo na ovu besmislenu raspravu. Gde su ti famozni dokazi da Filip laže?

Vrh