Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
@Solecar
Da, vidi stvarno :D O boze :laugh: Hteo sam da kazem da klima ne treba da se ukljucuje SAMO onda kada je spoljna iznad 25, nego onda kada je unutrasnja iznad 25.

Nikola '93":2h40pi4p je napisao(la):
Liaz ima ubedljivo najjacu klimu zajedno sa Solarisom...Rusi uradili dobru izolaciju i uz dobru klimu prava kombinacija

Šteta što nisam u prilici da se češće vozim sa Liazima.

A kome ja mogu da ispostavim račun sa hemijskog čišćenja za upropašćenu košulju.

Juče, Solaris linija 16 sve je ok osim jedne malecne sitnice. Naslonio sam se u zadnjem delu gde je poklopac motora, a poklopac prekriven masnim otiscima i nekim crnim uljem. Radnici kako su radili na motoru nisu obrisali posle.

Klasičan nemar, i bezobrazluk! I šta sada, dođe mi stvarno da tražim odštetu, kartu sam uredno čekirao, pa
imam valjda i ja neka prava.

Slazem se da imas, samo ces ih tesko ostvariti... :-(

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

laki72":1gadxq13 je napisao(la):
Slazem se da imas, samo ces ih tesko ostvariti... :-(

Računam da prvi koji ih bude tužio za tako nešto će ih naterati da obrate više pažnju na
te kod nas trivijalne, a u normalnom svetu sasvim normalne stvari.

Da se pojavis sa racunom dolje rekli bi ti da si nepazljiv sto si se naslonio itd , sledeci put uslikaj i obavezno koji je garazni br vozila ,

Gsp zapali stajliste pa neplati prouzrokovanu stetu

Bivis

A što se ti naslanjaš na motor, kako si hahat i bezobrazan putnik, nemam reči .... :D

Secam se prosle godin kada sam usao u neki bus blizu Ade Huje, uglavnom stariji zglob. I tako ti ja sa drustvom odem do harmonike, naivno se uhvatim za sipku gore, a ona puna osusenog ulja i nekakve prljavstine. Nisam maramice imao, ali sreca da smo odmah izlazili, pa ja brze bolje do trafike, jedva sam pare izvukao iz dzepa, a da pri tome ne isprljam odecu, a i pare. I tako ti odu mojih 20-30 dinara, nije to mnogo, ali sam isto toliko mogao da sacuvsm da su id*** cistili autobus kako treba.
Inace vec vidim da se sedista u Solarisu prljaju i da ih ne ciste.

Mislim da tu sipku niko nije cistio od kad je iz fabrike izasao. Par puta sam se uhvatio isti slucaj.

Danas u busu na liniji 47, slusam razgovor vozaca i njegovog kolege van duznosti. Prica je da od 1. Jula mogu na ulicu samo busevi sa klimom, i da do novembra Ariva preuzima Lastu. Ako ima neko neki info, da se potvrdi ova prica.

У принципу могуће, али не би имало никаквог ефекта. Мутанти и Јапанци имају климе које не раде или не смеју да се пале да се не би запалили :roll:

Za lastu mora da prodje procedura lasta je AD ako drzava hoce da proda svoj dio to nemoze da se zavrsi 1 jula ,pa iako je sve namjesteno

Letnji red voznje je na snazi od ponedeljka 23. juna, tako da bi bilo besmisleno da se iskljucivo klimatizovana vozila postavljaju od 1. jula. To bi takodje znacilo da Kosmaj moze da izbaci samo IK112N u saobracaj jer samo njima radi klima, ostalima nije servisirana, a tu je i strah od zapaljenja autobusa. Ne znam da li Mecke kojima je ugradjena klima ista i radi, do sada nisam imao prilike da udjem u klimatizovani, ali mislim da i njima ne radi.

Bivis":3p7wlqxx je napisao(la):
A kome ja mogu da ispostavim račun sa hemijskog čišćenja za upropašćenu košulju.

Juče, Solaris linija 16 sve je ok osim jedne malecne sitnice. Naslonio sam se u zadnjem delu gde je poklopac motora, a poklopac prekriven masnim otiscima i nekim crnim uljem. Radnici kako su radili na motoru nisu obrisali posle.

Klasičan nemar, i bezobrazluk! I šta sada, dođe mi stvarno da tražim odštetu, kartu sam uredno čekirao, pa

Sa računom i kopijom računa pravo na Dorćol. Napišeš izjavu i trebalo bi da ti refundiraju pare.

Ariva da preuzme Lastu???
Ne znam, ali u razgovoru sa jednim radnikom Litasa u Pozarevcu, koji je u sastavu Arive, nisam stekao utisak da su im dobre finansije. Cak naprotiv, bilo je reci o manjku rezernih delova i vracanju poluispravnih da bi se ispostovao polazak na medjugradskim i turistickim polascima.

biftek":1frls4n6 je napisao(la):
Danas u busu na liniji 47, slusam razgovor vozaca i njegovog kolege van duznosti. Prica je da od 1. Jula mogu na ulicu samo busevi sa klimom, i da do novembra Ariva preuzima Lastu. Ako ima neko neki info, da se potvrdi ova prica.
Tačno znam i kod koga si čuo tu priču :lol:
Nema od toga ništa, sve to što si kompletno napisao je nečija mašta :) Da se ne brineš :)

Somi303":1frls4n6 je napisao(la):
У принципу могуће, али не би имало никаквог ефекта. Мутанти и Јапанци имају климе које не раде или не смеју да се пале да се не би запалили :roll:
Nije moguće, Lasta je državna firma, koja je i dalje u fazi restrukturiranja, a daleko je od tendera ;)

marrecar":1frls4n6 je napisao(la):
Letnji red voznje je na snazi od ponedeljka 23. juna, tako da bi bilo besmisleno da se iskljucivo klimatizovana vozila postavljaju od 1. jula. To bi takodje znacilo da Kosmaj moze da izbaci samo IK112N u saobracaj jer samo njima radi klima, ostalima nije servisirana, a tu je i strah od zapaljenja autobusa. Ne znam da li Mecke kojima je ugradjena klima ista i radi, do sada nisam imao prilike da udjem u klimatizovani, ali mislim da i njima ne radi.
Nije ni na N seriji servisirana, radi klima na onima kojima nisu skidani kaiševi.

Žika":1frls4n6 je napisao(la):
Bivis":1frls4n6 je napisao(la):

Sa računom i kopijom računa pravo na Dorćol. Napišeš izjavu i trebalo bi da ti refundiraju pare.
Nebi trebalo, uputiće te na direkciju, oni na Apex i tako u krug ;)

laki72":1frls4n6 je napisao(la):
Ariva da preuzme Lastu???
Ne znam, ali u razgovoru sa jednim radnikom Litasa u Pozarevcu, koji je u sastavu Arive, nisam stekao utisak da su im dobre finansije. Cak naprotiv, bilo je reci o manjku rezernih delova i vracanju poluispravnih da bi se ispostovao polazak na medjugradskim i turistickim polascima.

Međugrad i turistika su im primarni sektori, ali to nema nikakve veze sa Arriva Litas PO Beograd, oni deluju nezavisno. Njihova vozila se servisiraju u ovlaštenom servisu (Volvo, MB) i veoma često se daju videti kako na redovnom servisu, tako i na zameni nekog dela, nije održavanje kao kad je došla Veolia, ali je na zavidnom nivou u odnosu na ostale ;)

Ево за истинске љубитеље аутобуса. Посластица у виду 971 :lol:

Пре две-три недеље видим га са задњим делом скроз до земље, кљокнуо начисто. Сад му звекнули неке стероиде па је пола метра виши него што је био позади :lol:

И ево куда напаћени возачи морају да се провлаче по граду. Кад нико није хтео да прави булеваре по Борчи :p
Раскрсница где се раздвајају трасе 95 и 96 ка граду. Тако да је овај 95!
Какав сам Шерлок :roll:

Čemh sluźi linija 60

Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока

Da vozi ljude putnike ,kao i sve ostale valjda da doveze radnike toplane

Dobra je to linija .Desi se da je ja koristim kad se vracam iz grada odem do Buvljaka Mogu reci kad god sam usao da nije bila bas prazna bude negde do 7 putnika.Uvek sednem a ne ona 95-ica cesto je krcata.Dosta dobre linije su 67,71 i 68

Борчанац":1v3yjiuw je napisao(la):
Ево за истинске љубитеље аутобуса. Посластица у виду 971 :lol:
Koja munja :lool: a displej ne radi niti je vozac obelezio bus :twisted: :p :p

Vrh