Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 94,9%
  • BMC

Glasovi: 16 5,1%

• Ukupno glasača
    311
Ja ne razumem zasto neko nije dovatio stokida izlema ako je neko od mladjih bio u busu. Za ovo bih mu ruku odsekao

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Zato sto su gradjani odavno u strahu!!!
A kada je covek u strahu, st*** gospodari...

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

kopmania":1nk7o7st je napisao(la):
i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.
150 ljudi su ga samo posmatrali ?
Можда зато што изгледа као робијаш и велик је као шифоњер од храстовине?

stf":2du45qha je napisao(la):
kopmania":2du45qha je napisao(la):

Tačno tako, ovaj bizon se saginje dok prolazi kroz vrata. A to sto je u punom autobusu radio to, jasno govori da ovde pravo više ne obitava i da je na snazi zakon jačeg.
Pretpostavljam da je mamlaz jedva čekao da mu neko stane na crtu.
Sada je red na nadležne u gsp, kamere su mu sigurno snimile lice, staviti na youtube i kroz par medija pa na stub srama.

Послато са HTC Desire C уз помоћ Тапатока

A da ga nadju u bazi mupa pa da ga privedu na informativni razgovor recimo zapocetak

To nije u njihovoj nadleznosti.
Mislim da niko od vas ne bi smeo da mu prigovori jer covek izgleda kao gromada.

P.S. Nadam se da ste shvatili da je ono gore sarkazam.

Много људи би смело да се упусти... само чему то када то није захтев друштва. Не постоји систем који то санкционише. Гарантујем да је међу 150 било и полиције, ако не сада, сигурно много пута раније. И сада треба да интервенише неко ко је кренуо на посао, испит, код лекара... Сваки се дан то догађа а потрошене су паре за камере. Тако да или неколико хиљада прекршајних одмах написати или камере више не куповати.
Увео бих систем да се безбедносне службе плаћају онолико колико се грађани осећају безбедно, здравствене службе онолико колико су грађани здрави, школство онолико колико смо научени...можда се подстакне неко интересовање институција за стање свести народа.

dsc08653.jpg

Pre neko vece 10ak radovaca lupa devetku u Vojvode Stepe, policajac na prvim vratima samo ih pogledao i iskulirao. Sisao posle par stanica..

stf":31a8kxb8 je napisao(la):
kopmania":31a8kxb8 je napisao(la):
Штета што није био Бекс у бусу, он све то решава директно..

loyola":3qsl3xaa je napisao(la):
Pre neko vece 10ak radovaca lupa devetku u Vojvode Stepe, policajac na prvim vratima samo ih pogledao i iskulirao. Sisao posle par stanica..

Пре неко вече 10ак радоваца лупа деветку, полицајац на првим вратима само их погледао и искулирао. СИСАО после пар станица :) радовцима :))))) ??? извињавам се на малој вулгарности

Somi303":3rvsgcd3 je napisao(la):
stf":3rvsgcd3 je napisao(la):
kopmania":3rvsgcd3 je napisao(la):
Штета што није био Бекс у бусу, он све то решава директно..
Ti čoveče ne možeš bez mene, ima li dana da me ne pomeneš?

Malo čarolija iz garaže :lol:
DSCF2281_zpse31bad37.jpg

DSCF2282_zps18d11ad4.jpg

DSCF2288_zps6a290d05.jpg

Kad majstori prepakuju aparaturu Bus plusa :roll:
DSCF2289_zpse1943029.jpg

DSCF2290_zpseb1e4cb3.jpg

DSCF2291_zps0e074574.jpg

DSCF2292_zps3d8642d5.jpg

DSCF2304_zpse6da5135.jpg

A evo da dam malo materijala i za Šomija, da ne mora da traži slike, kao što vidiš uništio sam vozilo, ima tu materijala za prijavicu, pretpostavite ostalo :wink:
DSCF2298_zpse7cd74a7.jpg

DSCF2300_zpsf84008c9.jpg

Imam ocjecaj da ta bus minus konzola nije stajala tako u startu cemu ta skarabudz improvizacija

becks89":1s9bfqi6 je napisao(la):
A evo da dam malo materijala i za Šomija, da ne mora da traži slike, kao što vidiš uništio sam vozilo, ima tu materijala za prijavicu, pretpostavite ostalo :wink:
To nije tacno GB448 si doveo u savrseni red.Ne znam sad kakav je jer se setkao po raznim linijama ali dok mu je posada koja vozi na liniji 78 on je u najboljim rukama sa tobom na celu :)
Od mene GB482 na liniji 552

direktor":39zluac5 je napisao(la):
Imam ocjecaj da ta bus minus konzola nije stajala tako u startu cemu ta skarabudz improvizacija
Nije, imala je normalno postolje :)
E to je teško pitanje, nadam se da čike iz garaže znaju odgovor :)

dare":39zluac5 je napisao(la):
becks89":39zluac5 je napisao(la):
To nije tacno GB448 si doveo u savrseni red.Ne znam sad kakav je jer se setkao po raznim linijama ali dok mu je posada koja vozi na liniji 78 on je u najboljim rukama sa tobom na celu :)
Malo je ironičan bio moj post, ali hvala u svakom slučaju. Stanje je redovno, uvek nešto fali, uvek nešto popravljamo i sl. danas mu pukla osovina i na četvrtim vratima, sad je na svim vratima bar nešto menjano, haos. Sijalice pocrkale, nema na stanju, one što su imali kod sebe vozači su zamenili. Crkao gabarit koji nije standardan, i u garaži nam rekoše da nismo normalni, kao šta će nam to, ko to još menja, neće pajseri ni da skinu da bar mi kupimo :roll: :bash: Sve u svemu, biće bolje :D

Zar je toliko bilo tesko RAZMISLITI glavom i otici u rashodovani bus sa brusilicom odsjecu ili odsrafiti neu sipku ,saviti i postaviti na odgovarajuci mnosac koji se jos uvjek vidi na slici neposobnjakovici
I kako covjek da ne prijavi tu aljkavost i taj nerad glava sluzi za ukras i to los ukras i za sisanje je li to 1369 gbr

direktor":2e65mpx7 je napisao(la):
Sramota: Na očigled putnika markerom šarao autobus na liniji 16

M.K. | 06. 05. 2014. - 13:13h | Foto: B.Subotić | Komentara: 37
Nepoznati mladić star oko 25 godina juče je, na očigled putnika, markerom šarao po novom Solaris autobusu na liniji broj 16. Jedan od putnika koji se našao u autobusu poslao nam je fotografije ovog događaja.

466129_saranje-03-foto-citalac-blica-bojan-subotic_f.jpg

Momak star do 25 godina, mada mislim da je i mlađi, markerom je šarao iznad trećih vrata iako je dijagonalno iza njega stajala kamera - kaže Bojan Subotić koji se zatekao u autobusu.
466127_saranje-01-foto-citalac-blica-bojan-subotic_ff.jpg

Kako kaže, mladić je desetak minuta bez prestanka švrljao po autobusu i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali
466128_saranje-02-foto-citalac-blica-bojan-subotic_ff.jpg

Prijavio sam ovo jer mi je dosta tih ljudi koji poput psa moraju da obeležavaju svoju teritoriju, a taj autobus je kupljen od našeg novca - kaže Bojan.
466130_saranje-04-foto-citalac-blica-bojan-subotic_ff.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/462910 ... -liniji-16
Dzaba je ovaj slikao ovog ovaj ce proci nekaznjeno a nedaj boze da je neko rekao ovome pametnjakovicu sto sara nesto ja mislim da bi taj drugi nagrabusio.ovaj celavi bi ga udario.Narod mora da cuti jedino moze da mu kaze neko ko je iste gradje ko ovaj celavi :evil:

Haha "neko ko je iste gradje". Kakva vajda ti od gradje kad su takva vremena da vise ne znas kakav je ko ludak i sta ce da izvuce ispod jakne.

direktor":38zu7bh0 je napisao(la):
Zar je toliko bilo tesko RAZMISLITI glavom i otici u rashodovani bus sa brusilicom odsjecu ili odsrafiti neu sipku ,saviti i postaviti na odgovarajuci mnosac koji se jos uvjek vidi na slici neposobnjakovici
I kako covjek da ne prijavi tu aljkavost i taj nerad glava sluzi za ukras i to los ukras i za sisanje je li to 1369 gbr
Tako je, garažni broj 1369.
Bila je šipka, neko je namerno skinuo i stavio ovako :lol:

angry bird":3orxdo9w je napisao(la):
Haha "neko ko je iste gradje". Kakva vajda ti od gradje kad su takva vremena da vise ne znas kakav je ko ludak i sta ce da izvuce ispod jakne.
Upravu si ima raznih ludaka al opet takvi iritiraju sa svojom bahatoscu.

becks89":3qb9yj3e je napisao(la):
Kad majstori prepakuju aparaturu Bus plusa :roll:
DSCF2289_zpse1943029.jpg

DSCF2290_zpseb1e4cb3.jpg

Verovatno debelo smanjivao vidno polje dok je bio na onom Г nosaču. Mada malo čudan položaj štampača za karte.
Jedan vozač Laste je baš zbog sve te skalamerije tako vešto montirane da ti što više smanjuje vidno polje imao blizak susret sa biciklistom. Jednostavno kako reče zaklonio ga displej , koji takođe noću prija očima.

Danas je na vozilu GB 3082 sa linije 52 (15/52) počelo testiranje integracije Bus plus i Novatronic sistema.
Za sada sve funkcioniše kako treba - pri dolasku u terminus natpis na displeju se automatski menja, a unutrašnji displeji su konačno dobili funkciju, tako da se na njima sada ispisuje naziv sladećeg stajališta.
Test faza će trajati oko mesec dana, a uskoro se planira testiranje na još 5 vozila. :D
Osim poboljšanja obeleženosti vozila ovo će konačno doprineti korišćenju makar dela kapaciteta Bus plus sistema, a olakšaće rad i vozačima.

Evo kako je to danas izgledalo:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NNc9MmRPREU[/youtube]

Svejedno je moglo da se postavi u ovaj polozaj na L nosacu a da izgleda bolje i ljepse , a da nekazem da je neko trebao da razmislja prilikop prvobitne ugradnje , da li ovo znaci da ce ovo da rade na svim modelima ovog busa.
Odlicne vijesti CSI :gobb:

Pa displej je podesiv, moze se okretati, a fala bogu napravili ljudi mogucnost da se smanji osvetljenje aparata ;)

Vrh