Можда зато што изгледа као робијаш и велик је као шифоњер од храстовине?kopmania":1nk7o7st je napisao(la):i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.
150 ljudi su ga samo posmatrali ?
stf":2du45qha je napisao(la):Можда зато што изгледа као робијаш и велик је као шифоњер од храстовине?kopmania":2du45qha je napisao(la):i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.
Штета што није био Бекс у бусу, он све то решава директно..stf":31a8kxb8 je napisao(la):Можда зато што изгледа као робијаш и велик је као шифоњер од храстовине?kopmania":31a8kxb8 je napisao(la):i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.
loyola":3qsl3xaa je napisao(la):Pre neko vece 10ak radovaca lupa devetku u Vojvode Stepe, policajac na prvim vratima samo ih pogledao i iskulirao. Sisao posle par stanica..
Sent from my XT1032 using Tapatalk
Ti čoveče ne možeš bez mene, ima li dana da me ne pomeneš?Somi303":3rvsgcd3 je napisao(la):Штета што није био Бекс у бусу, он све то решава директно..stf":3rvsgcd3 je napisao(la):Можда зато што изгледа као робијаш и велик је као шифоњер од храстовине?kopmania":3rvsgcd3 je napisao(la):i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali.
To nije tacno GB448 si doveo u savrseni red.Ne znam sad kakav je jer se setkao po raznim linijama ali dok mu je posada koja vozi na liniji 78 on je u najboljim rukama sa tobom na celubecks89":1s9bfqi6 je napisao(la):A evo da dam malo materijala i za Šomija, da ne mora da traži slike, kao što vidiš uništio sam vozilo, ima tu materijala za prijavicu, pretpostavite ostalo :wink:
Nije, imala je normalno postoljedirektor":39zluac5 je napisao(la):Imam ocjecaj da ta bus minus konzola nije stajala tako u startu cemu ta skarabudz improvizacija
Malo je ironičan bio moj post, ali hvala u svakom slučaju. Stanje je redovno, uvek nešto fali, uvek nešto popravljamo i sl. danas mu pukla osovina i na četvrtim vratima, sad je na svim vratima bar nešto menjano, haos. Sijalice pocrkale, nema na stanju, one što su imali kod sebe vozači su zamenili. Crkao gabarit koji nije standardan, i u garaži nam rekoše da nismo normalni, kao šta će nam to, ko to još menja, neće pajseri ni da skinu da bar mi kupimo :roll: :bash: Sve u svemu, biće boljedare":39zluac5 je napisao(la):To nije tacno GB448 si doveo u savrseni red.Ne znam sad kakav je jer se setkao po raznim linijama ali dok mu je posada koja vozi na liniji 78 on je u najboljim rukama sa tobom na celubecks89":39zluac5 je napisao(la):A evo da dam malo materijala i za Šomija, da ne mora da traži slike, kao što vidiš uništio sam vozilo, ima tu materijala za prijavicu, pretpostavite ostalo :wink:
Dzaba je ovaj slikao ovog ovaj ce proci nekaznjeno a nedaj boze da je neko rekao ovome pametnjakovicu sto sara nesto ja mislim da bi taj drugi nagrabusio.ovaj celavi bi ga udario.Narod mora da cuti jedino moze da mu kaze neko ko je iste gradje ko ovaj celavi :evil:direktor":2e65mpx7 je napisao(la):Sramota: Na očigled putnika markerom šarao autobus na liniji 16
M.K. | 06. 05. 2014. - 13:13h | Foto: B.Subotić | Komentara: 37
Nepoznati mladić star oko 25 godina juče je, na očigled putnika, markerom šarao po novom Solaris autobusu na liniji broj 16. Jedan od putnika koji se našao u autobusu poslao nam je fotografije ovog događaja.
Momak star do 25 godina, mada mislim da je i mlađi, markerom je šarao iznad trećih vrata iako je dijagonalno iza njega stajala kamera - kaže Bojan Subotić koji se zatekao u autobusu.
Kako kaže, mladić je desetak minuta bez prestanka švrljao po autobusu i nije se obazirao na ogorčene putnike koji su ga posmatrali
Prijavio sam ovo jer mi je dosta tih ljudi koji poput psa moraju da obeležavaju svoju teritoriju, a taj autobus je kupljen od našeg novca - kaže Bojan.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/462910 ... -liniji-16
Tako je, garažni broj 1369.direktor":38zu7bh0 je napisao(la):Zar je toliko bilo tesko RAZMISLITI glavom i otici u rashodovani bus sa brusilicom odsjecu ili odsrafiti neu sipku ,saviti i postaviti na odgovarajuci mnosac koji se jos uvjek vidi na slici neposobnjakovici
I kako covjek da ne prijavi tu aljkavost i taj nerad glava sluzi za ukras i to los ukras i za sisanje je li to 1369 gbr
Upravu si ima raznih ludaka al opet takvi iritiraju sa svojom bahatoscu.angry bird":3orxdo9w je napisao(la):Haha "neko ko je iste gradje". Kakva vajda ti od gradje kad su takva vremena da vise ne znas kakav je ko ludak i sta ce da izvuce ispod jakne.
becks89":3qb9yj3e je napisao(la):Kad majstori prepakuju aparaturu Bus plusa :roll: