Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
Pa to je veliki ik-merc, on je bez greške ;)

Što se reklame tiče, vidi se normalno kroz staklo, klasicna rupičasta reklama je u pitanju, samo je sada zrela za zamenu, ipak nije to razlog postavljanja, zbog dežurnih web advokata sam je okačio, da mogu i dalje da 'nam pisu' ;)

becks89":21qo3ul0 je napisao(la):
Pa to je veliki ik-merc, on je bez greške ;)

Što se reklame tiče, vidi se normalno kroz staklo, klasicna rupičasta reklama je u pitanju
Tako sam i mislio, iste onakve kao u trolama. :rant: Pogled kroz tu rupicastu reklamu je sve samo ne normalan. Zamara, bole oci i glava.

Mislim da to zavisi od reklame do reklame. Na nekima su dovoljno velike rupice i ne smeta, ali ima onih koji bas zamaraju i smetaju. Ima jedan Conecto, sad se ne secam gbr, koji jos uvek ima istu reklamu na koju sam se ja zalio, uzasno je smetala, nije moglo nista da se vidi spolja, a samo gledanje u/kroz nju zadaje glavobolju.

Gledao sam da lepe i na prednja vrata i time opasno vozaču smanjuju vidno polje.
Vezano za harmonike nije sve tako kako se čini , u razgovoru sa jednim od direktora Ikarbusa u Solaris buseve su ugrađene jedne od najkvalitetnijih i najskupljih harmonika u Evropi (isto važi i za vrata / sedište vozača itd itd). Dok u ove naše se ugrađuje to što najviše struže po asfaltu , sedišta koja će u rekordnom roku vozaču upropastiti kičmu...........

Pa u Ikarbus se ugrađuju najjeftiniji delovi, od turskih vrata koja su katastrofalnog kvaliteta, preko zgloba koji kod niskopodnih autobusa mora biti j
kvalitetan kako bi amortizovao sva ta 'talasanja' , nas ik deluje kao da mu zglob nije dovoljno opterecen teretom, labav, 'slobodan', za razliku od Solarisa koji je tu dosta kvalitetniji, cini mi se da je razlika oko 30000€ u tim zglobovima, ali nisam siguran. Sedista u ik, takodje najjeftinija pilitova, jako loseg kvaliteta i malo vece udobnosti nego plasticno sediste.

Sto se reklame tice rupice zavise od detalja na reklami, vise detalja manje rupice.

marrecar":37eab8gh je napisao(la):
Mislim da to zavisi od reklame do reklame. Na nekima su dovoljno velike rupice i ne smeta, ali ima onih koji bas zamaraju i smetaju. Ima jedan Conecto, sad se ne secam gbr, koji jos uvek ima istu reklamu na koju sam se ja zalio, uzasno je smetala, nije moglo nista da se vidi spolja, a samo gledanje u/kroz nju zadaje glavobolju.

Ja kada god se vozim nekim basom koji ima rupice po prozoru okrenem glavu, jer pored glavobolje ume i da mi pripadne
muka kada gledam kroz te rupicaste reklame.

Verujem ti, isti osecaj imam i ja, srecom u poslednje vreme mi ne nailazi autobus sa reklamama. :D Ali to je zaista "opasno", secam se kada sam pokusao da gledam kroz reklamu, a ono se nista ne vidi, samo neki oblici spolja, nista se ne prepoznaje. A onda skrenem pogled i samo mi se zamuti vid, pokrece se nesto kao da sam na drogama. Moze zaista da ugrozi zdravlje, isto koliko i buka u nekim vozilima cija je jacina sigurno puno decibela iznad dozvoljene, odnosno one koja ne steti sluh.

Možda bolje da sam ga stavio u temu "Tramvaji" ?
Ne znam poentu, ali vozači sa linije 83 tokom gužvi masovno se kreću šinama, kako kroz Nemanjinu, tako i ovde u suprotnom smeru, gužva kroz ceo grad, ispadaju svi polasci, ali on se našao pametan :roll:

Ajde da razumem da je autobus na šinama (iako ne bi trebalo) ali kada mi kombi na ekspres liniji protutnji tuda...

Stvarno bih voleo da razumem takvog vozaca, prethodno je sa sina u nemanjinoj skrenuo udesno, dakle preko 2 trake, i opet nije stigao vreme, dzabe je ugrozavao i sebe i druge, kada ne moze, ne vidim svrhu da se sili kako bi se stigla turaza. Jedino mozda ako mu je smena bila u Zemunu pa kao da pozuri...

Од ових краљева није луђи сигурно ... нарочито од овог последњег са снимка ... мора човек за гаражу хитно ... :gobb:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Esq36tG_Uag[/youtube]

dsc08347.jpg

stf":ogml8ght je napisao(la):
Од ових краљева није луђи сигурно ... нарочито од овог последњег са снимка ... мора човек за гаражу хитно ... :gobb:

http://www.youtube.com/watch?v=Esq36tG_Uag
A garaža mu na 1 min odatle, kakav pacijent :mrgreen:

@direktore, koji je gb u pitanju, 911-915 neki, zanima me jer nemam nijednog upisanog sa ovim tablicama ;)

Sigurno se celo II-2 smeje ovo štosu? Bravo!
Zašto si tako siguran da ne mogu da vidim GSP forum, čitam redovno šta tamo trabunjaš!
Druga stvar, tamo ne postoje tablice za svako vozilo, tako da mi je jako žao što si se ispalio opet ;)

becks89":1lo0jjr5 je napisao(la):
Zašto si tako siguran da ne mogu da vidim GSP forum, čitam redovno šta tamo trabunjaš!

Zato što ukoliko nisi prijavljen ne možeš da čitaš šta je napisano. A da bi se mogao da se prijaviš , moraš da imaš profil , koji možeš da kreiraš , ukoliko nisi banovan.

Ne vredi objašnjavati, samo verujte da ne mogu da vidim forum, pratim sve šta trabunjate kao i sve što ste pljuvali po meni i po moj portalu, a onda se na istom tom forumu pojavljuju vesti sa mog sajta, zanimljiva stvar zar ne?

Ajde bre ljudi, jaka stvar napraviti novi nalog ... :)

becks89":hl31n31e je napisao(la):
stf":hl31n31e je napisao(la):

http://www.youtube.com/watch?v=Esq36tG_Uag
A garaža mu na 1 min odatle, kakav pacijent :mrgreen:

@direktore, koji je gb u pitanju, 911-915 neki, zanima me jer nemam nijednog upisanog sa ovim tablicama ;)
Ovo bi trebalo da je GB911 Jel sam upravu ili nisam :)

On se najčešće pojavljuje tamo na 601, a i ima oba cela retrovizora može biti samo još 915 ;) Zato pitam ;)

Potcenjuješ me Solecare, ne volim to ;)
Konkretno tvoj poslednji post 01 Maj 2014 u 17:32, tema je "Pitanje u vezi sa postojećim linijama", podforum "Linije i infrastruktura u JGP Beograd
solecar":3dtap2dk je napisao(la):
Da li je linija 864 ukinuta ili ne? Na jednom mestu sa pročitao da jeste , a na drugom da nije.

Ali nije to važno...
Vratimo se malo temi, već su uspeli da unište Liaza. :(

Vrh