Kome da se ja izvinim, tebi i obrazovanom? Imaš li ti stida imalo? Kako te bre nije sramota?Somi303":2le39lca je napisao(la):Изврћеш речи, за то требаш свима да се извиниш! Цитирај где сам ја то тачно рекао да је возач крив што аутобус прокишњава, што нема седиште и што се запалио! Ја више не плаћам карту јер за три године плаћања нисам видео никакав напредак на мојој линији, схвати да ме не занимају остале линије. Плаћао сам пре и после Бус Плуса и ништа нисам добио, немам ни један разлог да и даље плаћам. Свугде у свету се услуга пружи па се очекује наплата, не видим зашто бих ја плаћао капање кише по унутрашњости возила. Што се тиче донација, то што је возила млађе 10 година у пракси не значи ништа. Конекто је старији од Н серије па је хиљаду пута бољи..
Ti još da tražiš izvinjenje?
Ako ne plaćaš šta se žališ onda? Imaš besplatan prevoz, pa kakav god da jeste, šta bi ti da ga ne plaćaš i još da biraš?
Idi mesec dana pešaka, zdravije je, a i možda ti nešto dođe do mozga usput.
Alo zemljak, švercer je švercer, nemoj da mi filozofiraš i ideš na živce sa tom pričom. Ne plaćaš prevoz i kraj. Ako se voziš džabe ćuti i vozi se, kako imaš obraza da se voziš džabe i još da se žališ na to? Jel možeš da uzmeš hleb iz maksija za dž i da posle odeš da se žališ kako hleb ne valja? Ne, onda nemoj ni ovde. Godinama si možda imao to pravo, sada nemaš. Naročito ne, posle svega šta si ispisao...stf":2le39lca je napisao(la):becks89":2le39lca je napisao(la):Još bre vi imate pravo da se žalite na prevoz, koji ne plaćate?
Kako vas nije sramota?Somi303":2le39lca je napisao(la):Ја више не плаћам карту јер за три године плаћања нисам видео никакав напредак на мојој линији, схвати да ме не занимају остале линије.
Prvo Beks, prestani da se kačiš na to da nemamo pravo da se žalimo jer ne plaćamo. Nije tako oduvek. Kao što sam više puta naveo, švercujem se tek od januara ove godine. Ista priča je i sa šomijem i sa barem 50% švercera. Ako ne i više.
Godinama smo plaćali karte i imali pravo da kritikujemo ali si i tada nalazio raznorazna banalna opravdanja za sve prestupe i nazvao nas imbecilima, nekompetentnima, džabalebarošima i ostalim sinonimima. Ne samo ti, nego cela ekipa GSP-a. Pa pogledaj samo šta misliš o Vukši i ti i cela GSP šoferska branša džabalebaroša.
Prema tome, prestani se kačiti za švercere (to radiš tek od skoro) i priznaj da po tebi niko nema pravo da kritikuje rad GSP-a ako nije GSP-ovac i da su svi koji to rade - id***.
Mislim, nema šta da priznaš, to si desetine puta napisao.
Pitaću te nešto dragi moj stf, jesi li ti tokom svih ovih godina, izneo jedan statistički parametar ili jedan tačan podatak, ili pokušao da nam daš bilo koju tačnu informaciju kao dokaz? Samo jednu za bilo koju od tvojih optužbi, ili se svaka zasnivala na pretpostavkama, rekla-kazala, oni nas mrze i sličnim zaključcima? A to sve sam ja naravno više puta dokazao i pokazao, konkretno evo poslednji primer dokazao sam da lažeš i izmišljaš kako bi opravdao svoje neplaćanje karte. I nakon svega toga, ti sebi daješ za pravo da bilo koga optužuješ i bilo kome šta kažeš? Ti? Licemer, lažov, i čovek koji kad ostane bez argumenta, za svaki slučaj pomene da je fakultetski obrazovan, sve je to lepo, ali za mene si kao čovek 0. Kopmania je dečko koji je pošten i iskren u oceni ovog problema, iako imamo različita mišljenja, takođe laki72, borčanac, Gorštak, marecar i da ne navodim sad dalje, jedino se ti i Šomi uhvatili da nekome nešto pokazujete, a da imate obraza nebi se javili više nakon svega. Ne znam imate li granice?
Ti nemaš pravo da kritikuješ nikoga i molim te da to više ne radiš, tvoje licemerje i bezobrazluk smo videli, ajde daj malo nešto drugo. Kritikujte, ja nemam ništa protiv, ali zna se šta je istina, a šta preuveličavanje, samo nekima to objasniti ide malo teže.
I za kraj, prevoz koji vam ne odgovara, nemojte koristiti!
U redu, moja greška je da vas ubeđujem da nešto nije tako, priznajem! Samo niko me neće uveriti da bilo koji vozač želi da vas ubije i povredi, takve slučajeve još ne zapošljavaju.solecar":2le39lca je napisao(la):becks89":2le39lca je napisao(la):Ti očigledno nisi razumeo moje pitanje, mesar nije bio primer, kao ni kontrola, samo sam nastavio niz, jer je Beograđanima za sve neko drugi kriv.
Sam si naveo u prva 2 primera, prvi put je otišao, drugi put nije. Prvi put te možda nije video, drugi put jeste, ali siguran sam da niko neće namerno da te uhvati vratima, time rizikuje da mu ispadneš i da pogineš daleko bilo. Niko neće da odgovara, ma koliko on lud ili bilo šta bio.
Samo na to se odnosila moja konstatacija da vam ne verujem, ne verujem da će vas neko namerno povrediti, zaglaviti vratima, jer niko nije lud da odgovara za vas. Samo toliko, sve ostalo znam i sve ostalo je ok.
Hvala lepo i pozdrav!
Jedna stvar je kad ti kažeš da ne veruješ u to , a sasvim druga stvar je kada ti nekoga ubeđuješ da je umislio. A evo i još jedan primer "nenamernog" propusta vozača. Vidim ja trolu , i počnem da trčim za njom , tačnije ispred nje , i vozač vidi da trčim ka stanici , ali ne usporava , već produžava dalje , ne stajući na stanici , samo zato što nije niko izlazio. Ajde i sad reci da me vozač nije video , i ajde sad reci da nije vozač mogao da pretpostavi da ja trčim ka stanici.
Pazi, tvoja reč protiv njegove, ja sad mogu da verujem tebi, a mogu i njemu, tu se više radi o tome kakav si čovek, ja lično na njegovom mestu bih stao, jer pre svega po statutu, dužan si da staješ na svakom stajalištu.