Извињавам се осталима на великом одговора, некима је тешко објаснити укратко
becks89":1kfrrcnq je napisao(la):
Ja Šomi ne videh neku tvoju analizu, zbog čega i kako, videh samo da si napisao to tako treba da bude, zašto i kako nisi mi objasnio.
Jasno je da sam ti postavio pitanje da nije možda vozač, nema svrhe ti objašnjavati, jbg ograničen si...
Ја нисам ни рекао да имам анализу, оно што сам ја изнео се закључак од преко 5 година коришћења поменуте линије, а ти као човек који увек има аргумент треба да изнесеш свој. И сам кажеш да без аргумената не улазиш у расправу.
I zamolio bih te da mi citiraš jedan tvoj ili argument obrazovanog, koji ste okačili u ovoj diskusiji, a da nije pretpostavka ili nagađanje? Jedan jedini?
Ево ти пет од мене
Somi303":1kfrrcnq je napisao(la):
Окретница јесте ужасна, али је у пракси довољна и поприлично заступљена у приграду па ти аргумент пада у воду. Постоји друга која је пре коришћена док линија није скраћена из никоме познатих разлога.
Ево како би се она опет могла користити
http://i1100.photobucket.com/albums/g417/ExC303/untitled-2.jpg
Светло плаво су границе приватног поседа, све унутар обележеног је јавно, унутар зеленог треба избетонирати површину да би се формирао круг око ког би се окретали аутобуси. Црвено крајња, жуто почетна станица. Тако је пре и било, ако ми не верујеш за границе приватног поседа, користи сателитске слике и увери се.
Линија се такође може продужити и до Врчина где већ постоји окретница за шта је и писана петиција.
Стварна ширина коловоза, ако не верујеш дођи па се лично увери.
Пут је пропао и необележен јер га ни БГ Пут ни Путеви Србије нису одржавали, пошто је прошле године предат БГ Путу очекује се реконструкција
Ово је нека врста помоћне окретнице која се користи у случају да возило не може да стигне до постојеће, а уједно и раскрсница ка Гроцкој.
Овде смо се попели на кров јер је возило баш ту било паркирано због квара
Nikola '93":1kfrrcnq je napisao(la):
Ako Vas ima 3000,stvarno prevoz na 45 je sasvim korektan.Nas ima 2000 pa imamo 7 polazaka dnevno.Da li je to jednako proporcijalno?Nije.
Сад је једино теби и Бексу логично да треба увести седам полазака на 303 уместо појачати обе? Мене не занима Радио Фар, што се мене тиче нека има и 77 полазака дневно.
Veliko selo je 9km udaljeno od Omladinca i za razliku od Zaklopače bar ima putnu infrastrukturu
532 takođe kraća trasa i bolja putna infrastruktura, a i veći broj putnika
marrecar":1kfrrcnq je napisao(la):
Ni Kumodraz nema bas najsrecniju okretnicu, ali zato polasci na svakih 5-10 minuta, a na okretnici skoro pa uvek dva autobusa.
Како ова насеља имају одговарајуће окретнице када раде на истом принципу?
Ti se javi po tom pitanju...
Ne znam od kada je omalovažavanje iznošenje istinitih činjenica, šta da radim, stanje je takvo kakvo je...
Стање је такво и треба га поправити, а не назадовати што је теби логично.
Не знате ви шта је неприступачно, нисте се возили са 307.