Bravo kralju ovakav covek treba GSP-u da im zavede red rad i disciplinu.Od mene +c.s.i.":1vjf1gmd je napisao(la):Konačno je došlo do pozitivnog pomaka sa ostvarivanjem polazaka.
Već nekoliko dana se na liniji 101 svi polasci između 23 i 24 sata ostvaruju, uključujući i uključenje sa linije 110.
Tužno je što su bila potrebna čak 3 meseca, milijardu prijava i beskonačno slanja GSP-a na sud zbog istih svinjarija, samo da bi neko radio ono za šta ga debelo plaćamo.
Osim toga u Karaburmi tvrde da ima kažnjenih i sa njihove strane (mada je to uvek upitno).
A da nisi mislio 366 Cuveni M serijaБорчанац":3q3d38qj je napisao(la):ГБ 466 (чини ми се) зглобни ик. Гледам га у Земуну нешто, баш ми је прелеп, некако свеж, нов, чврст.
Које је годиште?
Ваљда зна неко, претпостављам да има неколико година.
Naravno da nece jer je i sadasnja cena karte poprilicno reciprocna ceni goriva koje je potrebno da se prevezesh sopstvenim autom. E sad, druga stvar je shto se u cenu karte ukljucuju i procenti koji idu nekome u dzep pa je "ekonomska" cena karte daleko visha jer moraju kurta i murta da uzmu svoj deo, da se nahrani gomila neradnika iz kancelarija itd.Žika":1skv5ix2 je napisao(la):Bude li došao neki veliki igrač i preuzeo gradski prevoz na sebe sigurno je da karta neće biti 150 din već daleko više. I ubeđen sam da će sve učiniti kako bi osigurao prihode.
veb983":3h1x00i5 je napisao(la):Naravno da nece jer je i sadasnja cena karte poprilicno reciprocna ceni goriva koje je potrebno da se prevezesh sopstvenim autom. E sad, druga stvar je shto se u cenu karte ukljucuju i procenti koji idu nekome u dzep pa je "ekonomska" cena karte daleko visha jer moraju kurta i murta da uzmu svoj deo, da se nahrani gomila neradnika iz kancelarija itd.Žika":3h1x00i5 je napisao(la):Bude li došao neki veliki igrač i preuzeo gradski prevoz na sebe sigurno je da karta neće biti 150 din već daleko više. I ubeđen sam da će sve učiniti kako bi osigurao prihode.
becks89":89uptx3v je napisao(la):c.s.i.":89uptx3v je napisao(la):Konačno je došlo do pozitivnog pomaka sa ostvarivanjem polazaka.
Već nekoliko dana se na liniji 101 svi polasci između 23 i 24 sata ostvaruju, uključujući i uključenje sa linije 110.
Tužno je što su bila potrebna čak 3 meseca, milijardu prijava i beskonačno slanja GSP-a na sud zbog istih svinjarija, samo da bi neko radio ono za šta ga debelo plaćamo.
Osim toga u Karaburmi tvrde da ima kažnjenih i sa njihove strane (mada je to uvek upitno).
Ma sad me sprdaš? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ajde možeš ti to bolje, daj neki bolji izgovor
Претпостављам да ти као и увек имаш аргумент, у овом случају аналитику да моју процену обориш? Ејде, немој да се брукаш, изнеси своју аналитикуbecks89":2w50pprs je napisao(la):A ti si pretpostavljam stručan da oceniš na koliko treba da ide prevoz i koliko ima vozila? Mislim, uradio si tu analitiku i sve?Somi303":2w50pprs je napisao(la):За 303 су потребна 4 возила која би одржавала такт од 30 минута, ништа више. Е сад што је Бекс ограничен и не схвата да ја не плаћам јер је превоз био и остао очајан као и кад сам плаћао је друга ствар. И ја још увек чекам да ме цитира где сам кривио возача за оно, мало ми је чудно што га нема да то уради, он како и сам каже не избегава питања :shock: :o :?
Ajde ne budi smešan...
Ja nisam rekao da si ti okrivio vozača, već sam pitao da nije vozač, pošto vam je za sve kriv vozač...
Овиме си одговорио на моје слике из поста где се ни једном не појављује нити помиње возач, јер логично и није крив за то. Зашто се онда одмах хваташ за возача? Зашто ми не одговориш ко је крив за то?becks89":2w50pprs je napisao(la):Ko je probušio krov? Vozač udarao glavom u putničkom salonu dok vas je spuštao ka gradu?
Оставим какав и затекнем, штрокав.becks89":2w50pprs je napisao(la):Jel ga ostaviš čistim?Somi303":2w50pprs je napisao(la):Чист аутобус можда?
Филип је улетео 59 минута раније, али је Бекс изгледа потрешен па није видео. Имај разума, остао је без аргумента, пардон аналитике.stf":2w50pprs je napisao(la):Sole, taj post je bio upućen meni, nego je FIlip uleto sa svojim par milisekundi ranije. :wink:
veb983":fk46fwe6 je napisao(la):Naravno da nece jer je i sadasnja cena karte poprilicno reciprocna ceni goriva koje je potrebno da se prevezesh sopstvenim autom. E sad, druga stvar je shto se u cenu karte ukljucuju i procenti koji idu nekome u dzep pa je "ekonomska" cena karte daleko visha jer moraju kurta i murta da uzmu svoj deo, da se nahrani gomila neradnika iz kancelarija itd.Žika":fk46fwe6 je napisao(la):Bude li došao neki veliki igrač i preuzeo gradski prevoz na sebe sigurno je da karta neće biti 150 din već daleko više. I ubeđen sam da će sve učiniti kako bi osigurao prihode.
Stanovnici Zaklopace su debelo osteceni zasluzuju da im linija ide na 30 minutaDaree":1qd1lh3j je napisao(la):Terminus Veliko Selo okretnica linije 202
Šta može da ukrade ?EUKALIPTUS":2iuqwlz2 je napisao(la):Ljudi, pa vi ne možete da zamislite koliko samo vozači kradu, na najrazličitije načine. Vozači! A zamislite šta tek rade direktori i ostali paraziti.