Somi303":3t6kyghy je napisao(la):
Možda u tome da vi niste kompetentni da ocenite ko se neprikladno ponaša? A i to i pušenje ne utiče na vašu bezbednost, a poznato je da umete i da bodete nos tamo gde ne treba. Ja sam za 5 godina napisao 6 prijava, svih 6 je imalo ozbiljne posledice po prekršioce i to u slučajevima kada drugog rešenja nema, kada ne pomaže razgovor, diskusija, ili bilo šta od drugih načinakopmania":146x1xbk je napisao(la):"a prijavu je dobio drugom prilikom, kada je vozio preko 70km/h i to bez ispravne svetlosne signalizacije,"
I od nas vozači dobiju prijavu kada puše u vozilu , voze bahato, i neprikladno se ponašaju... Koja je razlika ?
becks89":1gyev9zh je napisao(la):Možda u tome da vi niste kompetentni da ocenite ko se neprikladno ponaša?kopmania":1gyev9zh je napisao(la):"a prijavu je dobio drugom prilikom, kada je vozio preko 70km/h i to bez ispravne svetlosne signalizacije,"
I od nas vozači dobiju prijavu kada puše u vozilu , voze bahato, i neprikladno se ponašaju... Koja je razlika ?
becks89":2p2466bh je napisao(la):Ja sam za 5 godina napisao 6 prijava, svih 6 je imalo ozbiljne posledice po prekršioce i to u slučajevima kada drugog rešenja nema, kada ne pomaže razgovor, diskusija, ili bilo šta od drugih načina
Pa u tvom slučaju i više fakulteta nebi bilo od pomoći, eto još se pravopisu nisi naučiodirektor":33mkh8du je napisao(la):Konzumiranje cigareta je zabranjeno samim tim neije dozvoljeno utice na moje zdravlje .A koji to faks treba da se zavrsi da bi bio kompetentan da ocjenjujem ponasanje vozaca.I gdje to na javnom jestu zabranjeno guranje nosa .
Ako ti smeta reci mu da ugasi? Možda? Ako ti ne smeta šta te briga onda što on krši zakon?Борчанац":33mkh8du je napisao(la):Све легитимно за пријаве. Свако је довољно компетентан да пријави идиотлуке које си навео.
За цигару која не угрожава безбедност...шта ти предлажеш као решење? Шамар, штанглу...?
Ипак за разлику од таквих шоферчина, ми треба да се манемо тих бахатости, и једноставно да пишемо пријаве!
Neopisiv je osećaj, čak i ja to mogu da priznam, sa nekima se prosto ne može drugačije :wink:Борчанац":33lr0be6 je napisao(la):Шта ме брига за кршење закона?
Па и није ме толико... али поставити идиота на своје место...непроцењиво!
Наравно да то не угрожава путнике са аспекта безбедности, али угрожава здравље. Наравно, уколико возач има у потпуности физички одвојену кабину (као у тролама) и чије пушење не утиче на путнике, ја не бих писао пријаву.becks89":36k7toui je napisao(la):A i to i pušenje ne utiče na vašu bezbednost, a poznato je da umete i da bodete nos tamo gde ne treba.
becks89":36k7toui je napisao(la):A od pojedinih prijava od kojih sam neke lično video mogu samo da se smejem, od toga da vozači nedaju 24h, do toga da vozač jede burek u salonu, a čuo sam skoro da je neko prijavio vozača što novinama "grebe" šajbu, toliko o vrsnim poznavaocima i ljudima koji pišu prijave
stf":1vljgh4o je napisao(la):becks89":1vljgh4o je napisao(la):A od pojedinih prijava od kojih sam neke lično video mogu samo da se smejem, od toga da vozači nedaju 24h, do toga da vozač jede burek u salonu, a čuo sam skoro da je neko prijavio vozača što novinama "grebe" šajbu, toliko o vrsnim poznavaocima i ljudima koji pišu prijave
Добро, а зашто на основу тих глупости генерализујеш све путнике који пишу пријаву као - имбециле?
Осим тога, чему такво нервирање када су такве пријаве ништавне и возач сигурно неће бити кажњен? Стварно те не разумем ...
becks89":arcken7p je napisao(la):ponašaju se sasvim prikladno, bar većina njih.
becks89":1vig99dq je napisao(la):Kako vi generalizujete vozače kao majmune, e tako ću ja da generalizujem putnike kao stoku i svi imamo svoje argumente i nikad se nećemo složiti.