Мање штете возачу. Треба ти да прочиташ та пише, јер саветујеш да се лично пријави возачу који би те у том случају напао и завршио у ургентном, а у новинама оплакивао и зажаљеван. Немој да мислиш да нико одавде то није покушао, видиш и сам како се то завршава. Само једном ми је возач нормално одговорио кад сам се жалио.becks89":18tkpodm je napisao(la):Da si pročitao šta piše ispod shvatio bi šta to znači, ali pošto si ograničen da ti objasnim. To je značilo da ako ti nešto smeta, odmah to kažeš, kao što sam ja učionio, možda neće biti prijatno, ali verujem da će manje štetiti obojiciSomi303":18tkpodm je napisao(la):А ово није позив на линч? И сам видиш како се то завршава, у ургентном, осим ако не претиш.becks89":18tkpodm je napisao(la):Problemi se rešavaju na licu mesta dragi moj, a ne putem prijava, suoči se sa tim što ti smeta
Bivis":srekt5yg je napisao(la):Beck da li je istina pročitah na nekom portalu, mislim da je informer u pitanju, mehaničar odlučio malo da provoza blindirani džip poklon od Šeik i slupao ga u neki autobus GSP, kažu šteta totalna. :mrgreen:
becks89":2kxeea87 je napisao(la):A "bulšit", pa krivo ti je što ti ne dozvoljavam da komentarišeš prevoz dok ne platiš kartu, znam nezgodno je kad ne možeš svoje frustracije da ispoljavaš, a da te klinac od 19 godina poklapa stalno onom teškom, prvo plati kartu
Podrska Ovakvim ljudima nije mesto u GSP-u.Svi vozaci neka budu jednaki a ne ovaj da moze da radi sta hoce a drugi ce da rintajuc.s.i.":bnbclmxo je napisao(la):A za 110 ćemo lako naći drugo rešenje, pa makar vozač bio i iz kabineta predsednika.
U elektriku se slabo razumem, tako da ti ne mogu dati pravi odgovor :mrgreen:angry bird":3b0xtfv4 je napisao(la):Ne znam kakav je autobus sto se tice ostalih parametara, udobnost, buka, kakav je u voznji i slicno ali izgled kao da obecava. Ali opet taj zadnji deo koji zahteva planinarenje.
I bez zelje da se ukljucujem u aktuelni fight samo da konstatujem da je cinjenica da su soferi uvek bili specijalna narocito zahebana "sorta" ljudi, vozaci autobusa isti su kao i taksisti. Nekakav mangupluk i kabadahisanje kao da po default-u idu uz tu profesiju. Ne znam zasto je to tako, ali ko se usudi da ih "dira" moze da racuna na zestok odgovor u vidu opsteg kolegijalnog udruzivanja radi odbrane svim silama od "napasnika". Interesantan fenomen.
becks89":18vuoqci je napisao(la):Samo da si ti dobar i uvek u pravu :wink: :roll:
Da se manemo gluposti, BYD izašao na probu. Sliku poslao kolega sa Banjice 8)
Više fotografija na... http://www.balkantransport.net/premijerne-fotografije-prvog-elektricnog-autobusa-u-beogradu/
"Муштерија је увек у праву" је филозофија на којој почива тај уређени, западни свет.becks89":2esl2cp7 je napisao(la):Samo da si ti dobar i uvek u pravu :wink: :roll:
kopmania":2vlh4nti je napisao(la):Kako da ne prijavim vozača trolejbusa koji od polaska sa stanice nabije gas do daske i isto tako i koči ? Jedan penzioner je pao, a on nije ni pogledao u unutrašnji retrovizor... Njemu se jednostavno ne vozi !! A to beks da bi smo išli peške da nema njih nije tačno. Kao što svi ovde pričamo, ne pričamo mi generalno o vozačima nego o pojedincima koji se ponašaju bahato. Kada bi te pojedince smenili sa ljudima koji hoće da zarade za život, takvih stvari ne bi bilo.
Nema veze jel si bahat ili nisi, važno je u kom si sindikatu Oni koji nisu pod sindikatima, i koji nemaju neku vezu lete i za najmanju grešku, samo što se o tome ne pričasolecar":369936ki je napisao(la):kopmania":369936ki je napisao(la):Kako da ne prijavim vozača trolejbusa koji od polaska sa stanice nabije gas do daske i isto tako i koči ? Jedan penzioner je pao, a on nije ni pogledao u unutrašnji retrovizor... Njemu se jednostavno ne vozi !! A to beks da bi smo išli peške da nema njih nije tačno. Kao što svi ovde pričamo, ne pričamo mi generalno o vozačima nego o pojedincima koji se ponašaju bahato. Kada bi te pojedince smenili sa ljudima koji hoće da zarade za život, takvih stvari ne bi bilo.
Greška u izražavanju. I ovi što se ponašaju bahato , hoće da zarade za život. Kada bi se ovi bahati zamenili drugim vozačima , ne bitno da li su i oni bahati ili ne , i kada bi se i ti drugi zamenili trećim , vrlo brzo bi se promenilo ponašanje svih bahatih vozača , jer bi shvatili da nisu više zaštićena vrsta.
Ти кад потписујеш уговор са оператером, јел плаћаш месецима претплату па онда добијеш канале или их добијаш одмах? Зашто бих неко плаћао услугу коју не добија? Нека гсп понуди нормалан превоз па ће добити наплату. Ово се односи за космај и овај део града, остали делови немају разлога да не плаћају.marrecar":1p8sde2b je napisao(la):Pa to je taj paradoks sa prevozom. Neki ne zele da placaju sa izgovorom da je odrzavanje lose, vozila stara i da treba da se kupe nova. A onda Grad ili ko god ne kupuje jer ljudi ne placaju. Isto u neku ruku je i to sa prijavljivanjem. Malo je licemerno da se neko zali na prevoz, a da ga prethodno ne plati, nema veze sto koristi uslugu. Kao kada bih se ja zalio kablovskom operateru sto je los prijem ili program, a da ne placam uslugu. Plati, pa se zali.
Како нећеш кад сваку прилику искористиш да извређаш Филипа и омаловажаваш оно што постиже, а приде га и нападаш да малтретира високомученике - возаче ... човек уредно плаћа превоз.becks89":2rrf40f3 je napisao(la):ispunite vi svoju obavezu i evo obećavam reč vam neću reći za prijave,
becks89":2rrf40f3 je napisao(la):nema svrhe raspravljati se sa vama, nikada nećete shvatiti neke stvari, jer ne želite i ne zanimaju vas