Naravno da treba da postoji, međutim eto dešava se i ovo, ajde sad odrubite glavu čoveku zbog toga što je digao nogu...
Trebalo bi puštati snimke iz autobusa, da vidimo i te divne putnike koji slikaju vozače, ako sam na nešto alergičan i ako mi se nešto gadi, onda su to lažni moralisti. Čuj putnici se zgrožavaju, isti ti koji za sobom dnevno ostavljaju tonu smeća u vozilima javnog prevoza...
@Dzonihsv, znaš ti vrlo dobro na šta sam mislio.
Na razne besposličare koji po ceo dan hodaju gradom i idu da vide kome da pišu prijavu i zbog čega, vozači su malo postali netolerantniji, ja sam prvi imao problema zbog slikanja, ja koji nikada nikome nisam napisao prijavu, umalo 2 puta nije došlo do tuče, a jednom je lik pokušao da me udari retrovizorom. A ako neko pokušava da brani profesiju vozača i da objasni njihov položaj onda sam to ja, šta treba da očekuju ovi što po ceo dan hodaju i traže tuđe greške? Ne znam zašto vam to treba u životu, neko će vas osakatiti bez potrebe, sistem nećete promeniti nikada. Pogotovo zbog toga što niste svesni raznih stvari koje se događaju iza kulisa, mnogih stvari koje nisu za forum i mnogih stvari za koje biste se ozbiljno začudili kada bi čuli da se događaju. Ali, sve to je ogled našeg društva, ljudi su tankih živaca i samo sebi možete napraviti problem, pre neki dan je isto tako jedan pametan, psovao vozača autobusa na liniji 83, krenuo da ga udari, pa je posle završio na urgentnom, tako će iz gluposti proći i neko od vas, kao što sam rekao i vozačima je dosta svega i sve više će biti ovakvih situacija, znam dosta vozača iz raznih firmi pa ti tvrdim iz prve ruke, živi bili pa videli.
kopmania":2mrgjmhb je napisao(la):
Onda znači da invalid bez leve noge može da bude profesionalni vozač gradskog autobusa ???
Ovde se više radi o kulturi za volanom !!! Nema šta da mu noga traži na instrument tabli. I radnici u kancelariji sede po ceo dan na stolici pa ne dižu noge na stolove, pogotovo ne pred klijentima. Ima dovoljno pauzi ovaj vozač tokom dana da protegne noge ispred busa, a nek digne nogu dok stoji parkiran...
Naravno, kultura, moralisti naši...
A pauze :lool: :lool: :lool: Na liniji 15 ih naročito imaš, za smenu nekih 15-20 minuta, na 7,5 krugova i previše... :kk: