Express
Advanced
- Učlanjen(a)
- 05.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.934
becks89":nzygqohg je napisao(la):Igore pohvale za slike, upravo ovime sam dobio potvrde svojih sumnji. Zamerke koje odmah vidim bez da sam bio u njemu su sledeće...
Instrument tabla, prazna, nefunkcionalna, nepregledna, retrovizori skinuti sa M serije, premali, treća vrata koja bolje da ne postoje, ovaj dizajn je potpuni promašaj, tačno se vidi da je sklepan. Ne znam ko ovo ima duše da proda, podseća na Megabus sa strane...
Usudio bih se da kažem da Maz i Liaz bolje izgledaju, i da su kvalitetniji, prosto mi se više ne ide na sajam.
@Mare ovo je IK-103 sa dvoje vrata.
E moj becks89 tako ti je to kada rade ljudi koji nemaju ljubav prema poslu. Sve rade iz moranja da ne bi dobili otkaz.
Treca vrata sluze za lomljenje nogu ocigledno. O405N2 kod IK-106 je imala nize stepeniste jer nije LE vec niskopodni sa kosim podom koji nije toliko visok niti su vrata uska. Ova jos pojedose 2 sedista i to kod autobusa koji pokusavaju da "uvale" Lasti za prigrad. Komedija.
Topla preporuka Lasti da kupi Urbino LE u verzijama 1-2-X za prigrad i 2-2-X za probijanje na ITS1 poteze 300, 400 i 500. Slabe gradske linije poput 38 (produzena do Cvetanove Cuprije), 54 i 87 mogu da koriste takva vozila u nasim uslovima.
Gledaj sta je autobus:
Mercedes Benz OC 500 LE 1830h je odlicna sasija samo sto da bi dobili odlican autobus morate je nadograditi kvalitetnom karoserijom kako to i dolikuje jednoj kvalitetnoj sasiji. U suprotnom dobijate djubre poput IK-218M koji omalovazava M.A.N. To ne znaci da je sasija djubre vec da karoserista ne zasluzuje finansijsku infuziju.
Iskreno becks vise bi voleo da ozivimo Neobus. Neka ljudi malo doteraju enterijer, urade nove lepe i moderne maske poput prikazanog Volgrena Optimus, za Beograd neka nadogradjuju Mercedes sasije a za Novi Sad Volvo i gotova prica. Ovaj Ikarbus postaje sve vise i vise iritantan zbog sveprisutne samozivosti rukovodstva i zaposlenih (mole politicare da sklepaju bilo sta samo da ne bi dobili katanac).