Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
dzonihsv":2qid4qrt je napisao(la):
kopmania":2qid4qrt je napisao(la):
Upravo se vozim u tamnavi na 39. Vozac kuca SMS I vozi. I to be bilo kakav SMS nego sled exe sadrzine "kada ćeš da mi popušiš k*****"
Ovo je Strasno....

Sent from my iPhone using Tapatalk

'Si ozbiljan ili ložiš?
Nažalost ozbiljan :) nekom čedi je bila upucena poruka :)

Kako pojedini ovde pišu , ispade da vozači uopšte ne koriste unutrašnji retrovizor.

Nikola '93":ypqnkvrt je napisao(la):
Somi303":ypqnkvrt je napisao(la):
Ти баш не капираш? Ја сам рекао да је лако видети врата, а он је одмах напао како се врата не виде и поставио ту слику
A ti ne kapiras da si ti uzrok 90% svadja ovde sa svojim ''pametnim'' zakljuccima?
Lako se vide sa unutrasnjeg da li su otvorena,ali zeznuto je videti sa spoljnog 3 i 4 vrata :p
Izvrces reci,a to stv nije lepo
Свет је леп када читаш само оно што желиш.. :kafa:

kopmania":1b1pvhan je napisao(la):
Oho usledio nastavak. Zvoni telefon javlja se. Kako smo prolazili jednog policajca na ulici on spusta telefon i prica ovome. E izvini pandur stoji je*** mu mater....
I posle ne zasluzuju batine pojedini vozaci....

Ne batine, nego otkaz. Mada ne bi me cudilo, posto je privatnik, da je posao dobio preko veze, verovatno rodbinske.

kopmania":1b1pvhan je napisao(la):
Upravo se vozim u tamnavi na 39. Vozac kuca SMS I vozi. I to be bilo kakav SMS nego sled exe sadrzine "kada ćeš da mi popušiš k*****"
Ovo je Strasno....

Mozda je video da ga gledas pa pisao tebi poruku. :laugh: Salim se naravno.

Neki od novih Solarisa već su ''ukrašeni'' nalepnicama raznih navijačkih (čitaj huliganiskih) grupa. :bash:

Па то је исто као да су маркером исписали графит ... значи ... јесте.

Mozda zvuci kao preterivanje, ali posto Solarisi imaju kamere koje provereno rade, mogli bi da pronadju vandale i da se oni kazne, novcano. Mada posto zivimo u Srbiji, to se nikada nece desiti.

Danas sam se po prvi put vozio u zglobnom autobusu na liniji 50. Bilo je fantastično. Maltene svi sede , nema gužve , nema da jedni jaše druge , ništa ne smrdi ... I to je bilo u vreme popodnevnog špica.

Nikola '93":cn002qr8 je napisao(la):
ZASTO MI JE OBRISAN POST?!
ZASTO I JA NEMAM PRAVO DA PISEM SVAKAKVE GLUPOSTI KAO I OSTALI?
Nema potrebe da pises velikim slovima. Nijedan post danas nije obrisan. Uzgred budi receno sto bi stvarno pisao gluposti sto kao sto laki pomenu

Nemački ambasador najavljuje dolazak "Mercedesa" u "Ikar":

1390078961_big.jpg

Tekst će na internet stranici "Blica" biti verovatno tek sutra uveče, ali kontam da će ga do tada već preneti agencije i ostali mediji.

Znaci da cemo od FABRIKE Ikarbus dobiti Mercedesovu karosernicu... Krajnje tuzno, jer kakav god da je bio Ikarbus, imao je svoj razvoj, ne sjajan ali je nesto stvarano, a sad cemo samo zasrafljivati Mercedesovu karoseriju na vec gotovim sasijama koje ce stizati u Zemun...

A bolje i to nego da fabrika propadne i da se ugasi i da tu nikne neki tržni centar .

Treba zvati saobraćajnu policiju za ovo. Da napise kazne za parkiranje da se napuni budzet

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Vrh